3EGolf
Image default
Particuliere dienstverlening

Alle hulp die u nodig heeft bij een auto importeren uit Japan

Wanneer u erover nadenkt om een auto te importeren uit Japan, dan is het van belang dat u alle informatie uitzoekt voordat u hiermee aan de slag gaat. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Zo moet de auto ook naar Nederland gehaald worden met speciaal vervoer en is een registratie noodzakelijk. Voor al deze zaken kunt u Marlog Car Handling inschakelen.

Een auto importeren uit Japan van begin tot eind 

Een auto importeren uit Japan is meer dan alleen een auto kopen van een handelaar. Wanneer u namelijk de gewenste auto gekocht heeft, dan moet de auto vervoerd worden. U beschikt waarschijnlijk niet over het juiste netwerk om dit te doen, waardoor het u veel tijd gaat kosten om de auto van A naar B te krijgen. Marlog Car Handling heeft dit netwerk wel en kan het gehele transportproces van A tot Z voor u regelen.

Voortransport en verscheping geregeld 

Indien gewenst, kunt u bij een auto importeren uit Japan rekenen op een voortransport. Met dit voortransport wordt de auto vanaf de verkoper naar de haven gebracht, zodat deze klaar is om naar Nederland verscheept te worden. Daar ligt het schip al te wachten, klaar om uw nieuwe auto naar ons land te brengen. Zo wordt een auto importeren uit Japan een stuk eenvoudiger, doordat u zich geen zorgen hoeft te maken om de wet- en regelgeving rondom het transport van uw auto.

Binnen een kort tijdsbestek rijden in uw nieuwe auto 

Ook kunt u hulp krijgen bij de registratie van uw voertuig. De registratie en wellicht de bijbehorende onderhoudsactiviteiten kunt u ook overlaten aan de specialisten van Marlog Car Handling. Het bedrijf zorgt er dan met misschien enkele kleine aanpassingen voor dat uw auto een EU goedkeuring krijgt en u ermee mag rijden op de Nederlandse wegen. Zo ontvangt u een totaalpakket aan services bij een auto importeren uit Japan en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe voertuig.

https://www.marlog-car-handling.eu/
3eGolf.nl