3EGolf
Image default
Particuliere dienstverlening

Heeft u al eens aan akoestische isolatie gedacht?

Woont u in een stad en ervaart u veel overlast van buiten? Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u in het centrum woont, waar tot diep in de nacht luidruchtige mensen over straat lopen. Of woont u aan een drukke weg en heeft u geluidsoverlast van het verkeer dat voorbijrijdt? Overweeg dan eens om voor akoestische isolatie te gaan. Deze geluidsisolatie, die bovendien ook thermisch werkt, vermindert het geluid van buitenaf aanzienlijk. Zo kunt u thuis in heerlijke rust eten, televisiekijken of slapen. Bovendien houdt u met akoestische isolatie niet alleen vervelende geluiden buitenshuis, maar kunt u hiermee juist ook de akoestiek binnen optimaliseren.

Akoestische isolatie haalt de lage trillingen weg

De combinatie van het isolatiemateriaal en geluidsdempertjes zorgt ervoor dat lage trillingen niet meer hoorbaar zijn. Contactgeluid zoals voetstappen, kinderspeelgoed of een dreunende bas, worden hierdoor verminderd. Verschillende plaatsen in huis kunt u akoestisch laten isoleren. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte tussen de vloer en het plafond van de onderburen of aan de muren. Maar ook in de ondervloer is het mogelijk akoestisch isolatiemateriaal te spuiten. Om erachter te komen welke ruimtes u het beste kunt laten isoleren, kunt u het beste een expert langs laten komen. Deze bekijkt uw situatie grondig en geeft u vervolgens een persoonlijk advies.

Laat de akoestische isolatie over aan een betrouwbaar bedrijf

Heeft u besloten om voor akoestische isolatie te gaan? Kies dan een betrouwbaar bedrijf uit dat deze klus voor u klaart. U kunt bijvoorbeeld denken aan Easycell. Dit bedrijf realiseert een snelle installatie en biedt betaalbare isolatieproducten van uitstekende kwaliteit aan. Binnen één dag laat u uw gehele woning isoleren door dit bedrijf, waarbij geen ingrijpende verbouwing nodig is. De producten die Easycell gebruikt, zijn brandwerend, milieuvriendelijk en energiebesparend. Genoeg reden dus om de akoestische isolatie aan dit bedrijf over te laten.

https://www.easycell.nl
3eGolf.nl