3EGolf
Image default
Particuliere dienstverlening

Relatietherapie in Breda in Psychologie Praktijk Floor

Bent u op zoek naar relatietherapie in Breda? Dan kunt u terecht bij Psychologie Praktijk Floor aan de Kwekerijstraat. Hier zult u geholpen worden door ervaren psycholoog Floor van den Eijnden. Er is geen wachtlijst dus u bent ervan verzekerd dat u en uw partner snel terecht kunnen. U kunt zich telefonisch aanmelden bij deze praktijk of online via de vragenlijst uw aanmelding regelen.

Wanneer kan relatietherapie helpen?

Als u en uw partner vaak ruzie hebben, elkaar niet goed begrijpen of juist helemaal niet meer communiceren kunt u gebaat zijn bij relatietherapie. Verschillende oorzaken kunnen aan relatieproblemen ten grondslag liggen. Tijdens deze relatietherapie in Breda is er oog voor oorzaken en wordt gezocht naar passende oplossingen. Het doel is om elkaar beter te leren begrijpen en elkaar te accepteren. Dit houdt niet altijd in dat relatietherapie uw relatie gegarandeerd in stand houdt. Soms kan een behandelingstraject uitkomen bij de vraag of u beiden als partners nog verder kunnen met elkaar. Het antwoord kan ontkennend zijn. Ook in dat geval kan relatietherapie nog steeds een zinvolle rol spelen, al zullen de gesprekken zich dan bijvoorbeeld richten op het goed afsluiten van de relatie met elkaar en met elkaar in gesprek blijven tijdens het regelen van de nodige zaken.

Hulp in drie stappen

Kiest u voor relatietherapie in Breda in de praktijk van Floor van den Eijnden, dan bestaat het traject dat u aangaat uit drie stappen. De aanmelding is de eerste stap. Dit kan telefonisch of via de website van de praktijk. Vervolgens zal het intakegesprek op vlotte termijn plaatsvinden. Voor deze relatietherapie geldt dat de psycholoog u beiden dezelfde vragen voorlegt. Op deze manier kan in kaart gebracht worden of u en uw partner op gelijke manier tegen de relatieproblemen aankijken. Op basis van het intakegesprek zal vervolgens een behandelplan opgesteld worden. Aan de hand hiervan wordt samen met u gewerkt aan oplossingen. 

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl
3eGolf.nl