3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Het veiligheidsslot

Deze sloten zijn uitgerust met een cilinder die door zijn constructie niet vatbaar zijn voor kertrekken. De sleutelkaart is nodig om een sleutel te imiteren. Dit is om de ongeoorloofde productie van sleutels te voorkomen. Sommige appartementsdeuren zijn beveiligd met extra sloten naast een dergelijk slot. Als je sleutel is afgebroken moet je dus op zoek naar andere manieren om je afgebroken sleutel uit het slot te verwijderen.
 

Een veiligheidsslot van Abus

De veiligheidsprofielcilinder van Abus. Zeer populair als extra bescherming zijn de zogenaamde tankbouten, die een ander obstakel vormen voor de oplichter. Een gepantserde bout is aan de binnenzijde van de voordeur gemonteerd en is zeer robuust. De beugels voor de bouten van de gepantserde bout worden aan de muur bevestigd, wanneer de bout vergrendeld is, worden de bouten door een drukstang naar buiten gedrukt en de deur vastgezet.
 
De hefboomwerking van de appartementsdeur wordt met succes verhinderd door een gepantserde bout. De markt voor veiligheidstechnologie is zeer uitgebreid en er zijn nog veel meer manieren om uzelf te beschermen met extra sluitmethoden of andere veiligheidstechnologieën naast gepantserde nachtsloten en veiligheidssloten.
 
In tegenstelling tot de gepantserde bout kan een extra slot ook van buitenaf worden vergrendeld. Dit tweede slot sluit vervolgens de deur van binnenuit met een extra vergrendelingsmechanisme.
 

Voordelen van veiligheidstechnologieën

  • Zwakke punten worden met succes blootgelegd
  • Betrouwbare bescherming van de voordeur, appartementsdeur, ramen, rolluiken, kelderverdiepingsramen, garagedeuren en nog veel meer.
  • De toegang wordt veel moeilijker gemaakt voor inbrekers…
  • Zorgt voor een veilig gevoel voor de bewoners
  • Gratis en niet-bindend advies van beveiligingsbedrijven en slotenmakers
  • Overheidssteun voor inbraakbeveiligingsmaatregelen

 

Nadelen van de veiligheidstechniek

In het algemeen zijn er geen nadelen om uw woning of huis te beschermen met extra beveiliging, zoals een veiligheidsslot of andere beveiligingsmethoden. Het is over het algemeen aan te raden dat iedereen gewoon een gespecialiseerd bedrijf de veiligheidslacunes aan het licht brengt en ze vervolgens met vaak al eenvoudige zaken laat repareren.

 

Bekende fabrikanten

De bekendste fabrikanten van veiligheidssloten, gepantserde deadbolts en andere beveiligingstechnologieën zijn voornamelijk Abus en BKS. Beide bedrijven kijken terug op een lange traditie en zijn toonaangevend op het gebied van beveiligingstechnologie.
 
Het productaanbod van deze twee bedrijven is zeer uitgebreid. Veel beveiligingsbedrijven gebruiken daarom de goede producten van deze twee bedrijven, Stiftung Warentest heeft de goede producten deels met het merk “zeer goed” onderscheiden. Een deel van de prijzen voor de verschillende sluizen begint bij 20 euro.

3eGolf.nl