3EGolf
Image default
Particuliere dienstverlening

Breng een ruimte tot leven en kies voor een groene muur binnen

Een groene muur binnen? Nu denk je waarschijnlijk aan een groen geverfde muur. Uiteraard geeft een groen geverfde muur meer leven in huis, maar met een échte groene muur haal je ook nog eens zuurstof in huis. Ja, je leest het goed; Ecoworks is gespecialiseerd in het creëren van een groene wand. Deze wand kan geheel voorzien worden van jouw favoriete planten en bloemen. Je kunt het eigenlijk zien als een verticale tuin. Een groene muur binnen is niet alleen ideaal voor bij jou thuis. Het staat ook prachtig bij een grote open werkvloer of in een lobby van een hotel. Een groene muur binnen geeft uitstraling en laat een ruimte tot leven komen!

Ontdek de voordelen van een groene wand

Ecoworks heeft een doel voor ogen, namelijk ervoor zorgen dat de natuur in onze leefwereld meer aandacht krijgt. Een groene wand kan dichtbebouwde steden weer voorzien van natuur. Dit geeft een bijzondere beleving. Zo kan een winkelstraat ervaren worden als een prachtige botanische tuin. Tegelijkertijd biedt het ontzettend veel voordelen:

  • Het is gezonder aangezien er meer zuivere lucht is en minder fijnstof.
  • Het verandert de uitstraling van een saaie gevel en daarbij krijgt graffiti geen kans.
  • Het is goed voor de biodiversiteit. Het trekt namelijk bijen, vlinders en ander leven aan.
  • Het is een natuurlijke vorm van geluidsisolatie. Plaatst je een groene muur binnen? Dan wordt geluid gedempt en blijft het stadsgeluid buiten. 
  • Het geeft aan dat een stad of bedrijf innovatief is.
  • Een groene wand op kantoor verminderd ziekteverzuim vanwege een beter binnenklimaat en een stress verlagende werking.

Geef uw wensen door en ontvang een prachtig ontwerp

Naast een groene muur binnen, is het ook mogelijk om festivals en evenementen creatiever en levendiger te maken met een groene muur. De mogelijkheden van groengevels zijn eindeloos. Bestel de gratis brochure of vraag een vrijblijvend advies aan. Laat ons weten hoe groot de muur is die je wilt voorzien van groen en Ecoworks maakt het mogelijk. Vervolgens voorzien de specialisten van dit innovatieve bedrijf je van een ontwerp, de aanleg én het onderhoud.

3eGolf.nl