3EGolf
Image default
Winkelen

Een watermatras op maat voor een goede nachtrust

HDW Shop is een vertrouwd adres als het gaat om watermatrassen. Dit bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van waterbedden van de hoogste kwaliteit. HDW is de afkorting van ‘Het Dolfing Waterbed’, de naam van het huismerk waaronder een complete serie watermatrassen beschikbaar is. U stelt uw watermatras geheel naar eigen wens samen. Het volledige productieproces vindt plaats op Nederlandse bodem, waardoor de kwaliteit constant gewaarborgd blijft. Vakkundige medewerkers leveren en plaatsen uw matras vervolgens op professionele wijze.

Alles naar wens en op maat

In de online showroom van HDW Shop kunt u inspiratie opdoen en alle informatie vinden die u zoekt om een perfect en uniek watermatras samen te stellen. En wilt u de watermatrassen met eigen ogen zien of eens voelen hoe het ligt, bent u van harte welkom in de showroom te Druten. De medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden die er zijn. Zo kunt u kiezen uit verschillende lengte- en breedtematen, omrandingen en contouren. HDW Shop heeft vijf verschillende modellen ontwikkeld met vele opties. Zo is er voor iedereen een passend watermatras te vinden.

Kernen en randen

Een watermatras kan bestaan uit één of twee waterkernen. Het voordeel van een ‘uno’ matras, met één kern, is dat er maar één verwarmingselement nodig is. U bespaart dus op aanschafkosten. Als u kiest voor een watermatras met twee waterkernen, kunt u de temperatuur van beide helften apart instellen. Ook is zo’n duaal matras comfortabeler als u en uw partner behoorlijk verschillen in gewicht. Wat de rand van het watermatras betreft, zijn er hardside en softside matrassen. De hardside matras ligt in een stevige ombouw, terwijl de softside matras bovenop een onderbouw ligt en een zachte, flexibele rand heeft. Ervaar het zelf bij HDW Shop en kies voor een betere nachtrust.

https://www.hdwshop.nl
3eGolf.nl