3EGolf
Image default
Particuliere dienstverlening

Zoekt u een nieuw passiefhuis kozijn?

Een passiefhuis kozijn of hout en aluminium kozijnen met driedubbele beglazing: voor wie wil investeren in duurzaamheid, is het laten plaatsen van nieuwe kozijnen een goede optie. Wanneer het tijd is voor renovatie of wanneer u de isolatie van uw woning of bedrijfspand wilt verbeteren, verdienen de kozijnen speciale aandacht. Langs kieren en gaten in het huidige kozijn verdwijnt een hoop warmte. Investeren in een passiefhuis kozijn of hout en aluminium kozijnen van hoge kwaliteit, verdient zichzelf op de lange termijn altijd terug. Pladeko Ramen en Deuren staat voor u klaar met een breed assortiment kozijnen. Meer weten? Lees dan verder.

Bespaar energie met een passiefhuis kozijn

Steeds meer mensen hebben aandacht voor het milieu. Een investering in duurzaamheid is een goede manier om onnodig verbruik van kostbare grondstoffen tegen te gaan, en om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. Energiezuinige kozijnen zijn daarvoor een uitstekend beginpunt.

Hout en aluminium kozijnen van hoge kwaliteit

Met nieuwe hout en aluminium kozijnen kan de isolatie van uw huidige woning of gebouw vaak al in verregaande mate verbeterd worden. De drievoudige beglazing zorgt ervoor dat er geen warmte meer weg kan lekken langs kieren of gaten. Bovendien maakt de stevige constructie deze modellen nauwelijks onderhoudsgevoelig. Hout en aluminium kozijnen zijn er in allerlei kleuren en maten, zodat er altijd een goede oplossing te vinden is die past bij uw huidige inrichting.

Wat is een passiefhuis kozijn?

Een passief huis is zo ingericht, dat er nauwelijks warmte uit het huis kan ontsnappen. Door allerlei slimme isolerende maatregelen te treffen, kan het energieverbruik wel met een factor tien verkleind worden. Er is dus nog maar heel weinig energie nodig om het huis op temperatuur te houden, terwijl het in de zomer aangenaam koel blijft. Een passiefhuis kozijn is een essentieel onderdeel van dit plan, en zorgt voor de ultieme isolatie van uw woning of gebouw.

3eGolf.nl