3EGolf
Image default
Industrie

Verbindingen van uw buizen dankzij RVS fittingen en ANSI flenzen

Als uw bedrijf gebruik maakt van buizen die een vloeistof van A naar B vervoeren, is het verstandig en bovenal belangrijk om te zorgen dat de buizen goed met elkaar verbonden zijn. Zeker als deze buizen een voor mensen gevaarlijke vloeistof vervoeren. Uw buizen op een goede en veilige manier met elkaar verbinden doet u door gebruik te maken van ANSI flenzen of RVS fittingen. Door gebruik te maken van een van deze twee verbindingsmogelijkheden weet u zeker dat er geen vloeistof kan lekken.

Maak gebruik van ANSI flenzen

Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk zijn ANSI flenzen beschikbaar als slip-on. Je schuift gemakkelijk de ANSI flenzen over de buis en daarna schroeft u deze vast. Dankzij de uitsparingen voor schroeven en moeren is dit erg gemakkelijk. De hoeveelheid schroeven gebruiken in de flenzen is afhankelijk van hetgeen er door uw buizen stroomt. Mocht u een gevaarlijke vloeistof of een gas door uw leidingen hebben stromen, wilt u zeker voorkomen dat er lekkage optreedt. Niet alleen omdat het zonde is, maar voornamelijk ook omdat het gevaarlijk is voor uw medewerkers. Door gebruik te maken van de ANSI flenzen verkleint u deze kans aanzienlijk, omdat het de verbinden volledig afsluit.

Of kies in plaats daarvan voor RVS fittingen

Naast de ANSI flenzen is het ook mogelijk om te kiezen voor RVS fittingen. Deze fittingen zijn zo behandeld dat de kans op roest aanzienlijk is afgenomen. De speciale coating zal ervoor zorgen dat, bij goed onderhoud, uw RVS fittingen tot wel tientallen jaren meegaan. Naast het kostenbesparende plaatje, u hoeft immers minder vaak een grote investering te doen, ziet het er ook een stuk verzorgder uit. Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de RVS fittingen verzorgd? Of wilt u meer informatie of een van deze verbindingen? Neem dan eens contact op met Technisch Handelsbureau Hellebeuk of neem een kijkje in hun webshop.

3eGolf.nl