3EGolf
Image default
Sport

Val op door gepersonaliseerde medailles te bestellen

We moeten met zijn allen meer bewegen. Zitten is het nieuwe roken wordt ook wel gezegd. Daarom zie je nu steeds meer bedrijven sportevenementen organiseren voor het personeel. Ook netwerkdagen worden steeds vaker sportief ingestoken, bijvoorbeeld door een hockey- of voetbaltoernooi te organiseren voor bedrijven uit de buurt.

Medailles en sportbekers met jouw bedrijfsnaam en -logo

Door medailles of sportbekers te bestellen met het logo van jouw bedrijf val je extra op en sla je drie vliegen in één klap. Je bent sportief bezig, komt met nieuwe mensen in contact en je brengt je bedrijfsnaam extra onder de aandacht.

Van voetbalmedailles tot persoonlijke medailles voor hockey toernooien

Bij Budgettrophy vind je mooie trofeeën voor vrijwel alle sporten. Je kunt kiezen uit vooraf vervaardigde voetbalmedailles waar een bal, voetbalschoen of sporter in is gegraveerd. Op de achterzijde is ruimte voor een persoonlijke boodschap die je bij het bestellen van de medailles eenvoudig zelf ingeeft. Er zijn ook blanco medailles die je kunt laten bedrukken met een afbeelding uit het assortiment. Maar stel dat je als bedrijf een hockey toernooi organiseert, val dan extra op door medailles te bestellen met je eigen logo of een afbeelding naar keuze. Iedereen die met een medaille naar huis gaat zal jouw bedrijfsnaam in gedachten houden!

Ook talloze mogelijkheden voor sportbekers

Voor toernooien met teamsporten bestel je bij Budgettrophy ook mooie wisselbekers die het winnende team op kantoor kan zetten. Hartstikke leuk wanneer je jaarlijks een sportevenement organiseert. Er zijn nog talloze ander mogelijkheden en welke sportbekers je kies is natuurlijk vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

Medailles bestellen voor iedere gelegenheid

Het voordeel van personaliseren is dat je niet gebonden bent aan standaard voetbalmedailles of hockeyprijzen. Het is ook leuk om een familielid of vriend te verrassen met een prijs als blijk van waardering. En wat dacht je van een prijsuitreiking tijdens een vrijgezellenfeest, je kunt immers alles op de prijzen laten drukken. Medailles bestellen doe je bij Budgettrophy in een handomdraai en je kunt tijdens het bestelproces al tekst en afbeeldingen toevoegen. Bestel je voor 12.00 op een werkdag? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

3eGolf.nl