3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilig op hoogte werken door een hoogwerker van RUTHMANN te kopen

Door een hoogwerker te kopen kunt u veilig en gemakkelijk werken op hoogte. Kwak Hoogwerkers lever hoogwerkers die u kunt kopen en kunt gebruiken voor allerlei locaties en toepassingen. U vindt een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte hoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN, die een hoogwaardige kwaliteit en groot gebruiksgemak hebben. Op de website van Kwak Hoogwerkers kunt u via filters eenvoudig de hoogwerker vinden, die aan uw eisen voldoet. Er zijn hoogwerkers beschikbaar met diverse werkhoogtes en GVW’s. Voor meer informatie kunt u altijd bellen met de gekwalificeerde medewerkers. Door regelmatige bijscholing door de fabrikant zijn zij altijd uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden en helpen ze u de hoogwerker te vinden, die u zoekt.

Demonstratie op eigen locatie mogelijk

Om te zien wat de mogelijkheden van de hoogwerker zijn, kunt u een demonstratie aanvragen. De hoogwerker komt dan naar uw eigen werklocatie en een vakman van Kwak Hoogwerkers laat u zien wat de machine voor uw werkzaamheden kan betekenen. Een hoogwerker kopen doet u immers met het oog op de toekomst: u wilt er lange tijd veilig en efficiënt gebruik van kunnen maken. Na de aankoop van een hoogwerker zorgt Kwak Hoogwerkers dat u en uw medewerkers veilig en goed met de machine leren werken. Op de afleverdag krijgt u daarom een uitgebreide gebruikersopleiding en leert u alles wat u moet weten om zelfstandig met de hoogwerker op pad te gaan.

Goede service van belang na aankoop hoogwerker

Het werken met een hoogwerker is een hele nieuwe ervaring. Daarom is het fijn dat u altijd terecht kunt bij de serviceafdeling voor telefonisch support. De deskundige medewerkers helpen u graag verder bij vragen of onduidelijkheden. De service houdt immers niet op bij het kopen van een hoogwerker, maar is juist daarna van groot belang. Als u te maken krijgt met een storing, kan de serviceafdeling deze via een innovatief detectiesysteem opsporen en herstellen. Zo kunt u weer snel verder met uw werk. Dankzij periodieke inspecties en preventief onderhoud blijft uw hoogwerker aan alle eisen voldoen en kunt u er lange tijd plezier van hebben.

https://www.kwak.nl
3eGolf.nl