3EGolf
Image default
Vakantie

Een vakantieappartement in een golfresort kopen: Voordelen

Een vakantieappartement kopen in een prestigieus hotelcomplex met golfterrein biedt grote voordelen.

In de meeste gevallen zijn de voordelen niet zozeer dat u permanent in een prachtige omgeving kunt wonen.

Zorgeloos verhuren + zelf genieten

Maar veeleer dat u een vast inkomen verdient door uw appartement zorgeloos te verhuren via de uitbater. En dit met recht op privégebruik en dus zonder de mogelijkheid op te geven om er elk jaar een aantal weken zelf door te brengen.

Dit investeringsmodel in recreatievastgoed waarbij men een eigendom koopt om deze passief te verhuren, is een investering die bijzonder interessant is in luxe resorts met naam en faam.

Want naast de permanente toestroom van tijdelijke bewoners – vakantiegangers, sportievelingen – die verhuurinkomsten in het laatje brengen, zijn er via dergelijke aanbiedingen nog bijkomende specifieke voordelen:

  • Om te beginnen garandeert het golfresort dat de verhuur volledig legaal verloopt (en bovendien kunt u het beheer van de verhuur uitbesteden aan een ervaren en professioneel team).
  • Als u goed zoekt en met de juiste partner in zee gaat, kunt u rekenen op contractueel gewaarborgde huurinkomsten, eventueel aangevuld met terugkoop- en/of wederverkoopgaranties.
  • Afhankelijk van resort tot resort, bouwfase tot bouwfase en locatie tot locatie, kan u qua vergoeding in natura en privégebruik rekenen op GRATIS privégebruik of privégebruik aan sterk verlaagde tarieven.

Bekijk ter inspiratie eventjes de luxe vakantieappartementen met zekere huurinkomsten te koop in een golfresort in Frankrijk.

Als eigenaar kan u ook gratis gebruik maken van uw flat, in het hoog- en laagseizoen, zoals u zelf wenst.

 

Aantrekkelijke faciliteiten en voorzieningen

Het andere grote voordeel van het kopen van een appartement voor verhuur in een golfresort is de kwaliteit van de faciliteiten en het professionalisme van de diensten.

Een van de grote problemen waarmee een vastgoedbelegger te maken krijgt, is het dagelijks beheer van zijn opbrengsteigendom.

Denk aan het onderhoud, het binnenkomen en buitengaan van toeristen (check-in en check-out), de reclame die nodig is om uw appartement tussen de concurrentie te positioneren om het verhuurd te krijgen, de betalingen, de beveiliging, de huishouding, schoonmaken, …

Het zijn allemaal factoren die een voortdurende en gewetensvolle aandacht vereisen, vooral als u als verhuurder boven onze concurrenten wilt uitsteken.

Geschikt voor buitenlandse investeerders

Het dagelijks beheer van al deze elementen vergt een organisatie en een investering van tijd en energie, die de eigenaars niet altijd kunnen opbrengen als zij in een ander land wonen.

Door een eigendom in een professioneel beheerd golfresort te kopen, kan u dankzij de uitbater genieten van een zorgeloze vastgoedinvestering.

Een dergelijke formule biedt een antwoord op deze problemen door voor de kleine details te zorgen.

Er wordt veel aandacht besteed aan dienstverlening en kwaliteit om het verblijf van uw bezoekers perfect en onvergetelijk te maken. Het doel van de uitbater van het resort is namelijk om van alle bezoekers trouwe gasten en promotors te maken.

Samengevat: Als u op zoek bent naar rendement en huurinkomsten uit toeristische verhuur, dan kan een onroerend goed kopen in een luxueus golfresort een interessante investering zijn.

Dit vanwege het lage risico, de goede verdiensten (en in sommige gevallen zelfs contractueel vastgelegde inkomsten), de veiligheid van het werken binnen een wettelijk kader en de kwaliteit en de diensten die de eigenaar en/of bewoner geniet.

3eGolf.nl