3EGolf
Image default
Bedrijven

Een veilige basis met Road2School

Kinderen van alle leeftijden voelen zich helemaal thuis op dit kinderdagverblijf in Den Haag met bso. Road2School biedt kinderopvang die tot doel heeft dat kinderen iedere dag spelenderwijs kunnen leren en gestimuleerd worden in hun sociale ontwikkeling. Elk kind verdient persoonlijke aandacht en begeleiding, die is aangepast aan zijn of haar niveau. Wie een creche Den Haag of een buitenschoolse opvang zoekt waar kinderen elke dag nieuwe leuke speelmomenten ervaren – passend bij de leeftijd – en kunnen genieten van uitdagende activiteiten is bij deze kinderopvang aan het juiste adres. De prettige locatie is gelegen aan de Van Swindenstraat 10A.

Kinderdagverblijf Den Haag met een gastvrije, huiselijke sfeer

Kinderen tot 5 jaar die naar Road2School gaan krijgen op het kinderdagverblijf veel aandacht van het team, zodat ze zich ontspannen, geborgen en veilig voelen. In een dergelijke omgeving ontwikkelen ze zich sneller en leren ze anderen te vertrouwen. De groepen – de Rups en de Vlinder – zijn met opzet klein, zodat de kindjes snel allerlei voorschoolse vaardigheden leren, zelfredzaam leren zijn en zich sociaal-emotioneel goed kunnen ontwikkelen. Er zijn uitsluitend goed geschoolde pedagogisch medewerkers werkzaam op de crèche. Hetzelfde geldt voor de buitenschoolse opvang, waar kinderen van 4 tot 13 jaar welkom zijn.

Leuke kinderopvang Den Haag voor kinderen tot 13 jaar

Op de bso van Road2School – in de groep de Uil – gelden dezelfde uitgangspunten met betrekking tot de ontwikkeling van kinderen en ook hier zijn de medewerkers goed opgeleid. Kinderen krijgen te maken met een positieve benadering, ervaren een veilige en warme sfeer en krijgen volop uitdaging. Zo ontwikkelen ze zich als vanzelf.

Alle kinderen zijn welkom bij deze kinderopvang in Den Haag. Ook als uw kind bepaalde ontwikkelingen lastig vindt of een rugzakje heeft staan de pedagogisch medewerkers klaar om het de juiste begeleiding en aandacht te geven. Elke dag een gezellige, leerzame dag met Road2School!

https://www.road2school.nl/
3eGolf.nl