3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Een vrijstaande elektrische haard: het nieuwe vuur

Geen installatiekosten, eenvoudig te plaatsen en gebruiksvriendelijk. Dit zijn herkenbare voordelen van een vrijstaande kachel. Bij dit model hoef je enkel een plekje te kiezen en de stekker in het contact te pluggen. Pak vervolgens de afstandsbediening, druk op de aan-knop en kijk naar het levensechte vuurbeeld. Doordat een vrijstaande haard klein van formaat is, zijn de plaatsingsmodelijkheden oneindig. Bijvoorbeeld naast de bank, op de eettafel of in het midden van de woonkamer. Bekijk hieronder het assortiment en bedenk waar de kachel prachtig tot zijn recht komt.

Gemakkelijk te installeren

Steeds meer haardliefhebbers vallen voor de charmes van het elektrische vuur. De elektrische haard heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is nu een serieus alternatief voor de gashaard en de vertrouwde houtkachel. Vooral de elektrische haard vrijstaand staat momenteel erg in de belangstelling. De vrijstaande elektrische haard heeft dan ook veel wat voor hem spreekt. Hij is gemakkelijk te plaatsen zonder lastige installatie of ingrijpende verbouwing. De elektrische vrijstaande haard voelt zich overal thuis zolang er maar een stopcontact aanwezig is. Je kan hem dus overal plaatsen en haalt direct meer gezelligheid en sfeer in huis

Klassiek of modern?

Het aantal beschikbare modellen vrijstaande elektrische haarden groeit nog elke dag. Sommige modellen zijn compact en vragen slechts weinig ruimte, andere vrijstaande elektrische kachels zijn flink van formaat en zullen direct alle aandacht op zich vestigen. De elektrische haard vrijstaand imiteert soms het klassieke beeld dat we bij een haard hebben, maar steeds vaker zien we verrassende designelementen die het begrip ‘haard’ een geheel nieuwe impuls geven.

Het nieuwe vuur

Lange tijd werd de elektrische haard niet serieus genomen. Het vuur was overduidelijk nep en het beeld grofkorrelig en voorspelbaar. Deze imagoschade is nog steeds een beetje aan de elektrische haard blijven kleven, maar dit is niet terecht. Grote spelers in de haardenmarkt hebben flink geïnvesteerd in het elektrische vuur en het resultaat is overduidelijk. Met slimme belichting en doordachte trucs lijkt het vierde element nu daadwerkelijk getemd. Van levensechte vlammen tot onwerkelijk realistische rook, de elektrische haard van nu is iets dat je gezien moet hebben! De voordelen van een vrijstaande elektrische haarden zijn zo groot dat de toekomstige haard wel eens elektrisch zou kunnen zijn!

https://www.haardenexpert.nl/

Gerelateerde artikelen

Een auto huren in Barcelona

Start het voorjaar fris en ecologisch met Klok

Een zwembad schoonhouden doe je aan de hand van deze tip

3eGolf.nl