Een wijnproeverij organiseren met je vrienden, familie of collega’s!

Ben je op zoek naar een uniek en origineel wijnproeverij voor je vrienden, familie of collega’s? Bij borreldoosje heb je de keuze uit 5 verschillende wijnproeverijen met heerlijke wijnen. Je kan de wijnproeverij cadeau geven of samen met je vrienden nuttigen.

Relatiegeschenk wijn geven?

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk wijn om je relatie te verrassen? Ook daar is het borreldoosje het unieke geschenk voor. Ben je een bedrijf? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om de BTW terug te vorderen. Dat is extra fijn toch?

Type wijnproeverijen in het assortiment

In ons assortiment heb je dus de keuze om uit meerdere wijnproeverijen. Zo hebben wij een wijnproeverij alcoholvrij, die geschikt is voor zwangere vrouwen of personen die geen alcohol nuttigen. Deze wijn doet weinig onder van de andere wijnen. Ook hebben wij een wijnproeverij exotisch & soepel. Dit borreldoosje heeft 1 wit, 1 rose en 1 rode wijn. Van alles wat dus!

Gratis persoonlijk kaartje toevoegen

Bij ons heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk berichtje toe te voegen. Hierdoor maak je de boodschap nog persoonlijker en kan jij diegene nog meer verrassen. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven wat er op het kaartje moet staan en wij doen de rest! Lekker makkelijk toch?

Offerte op maat

Wil je grote hoeveelheden bestellen? Dat kan natuurlijk! Wij maken graag voor jou een offerte op maat, zodat je 100% zeker weet waar je aan toe bent. Deze offerte kan je binnen 24 uur van ons ontvangen. Heb je meer informatie nodig? Of heb je vragen over het borreldoosje? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

https://borreldoosje.nl/
Terug naar boven