3EGolf
Image default
Winkelen

Een XPLCT trui laat zien wie je bent

Bij sommige kledingstukken zie je direct dat ze anders zijn dan de ontwerpen van gevestigde, standaard merken. Dit heeft te maken met een uitstraling, een boodschap en natuurlijk ook de eigen stijl die uit de designs blijkt. Met de XPLCT trui kun je dan ook niet om dit karaktervolle kledingstuk heen. Maak kennis met de creatieve gedachte achter de XLPLT trui en ontdek daarbij tevens de rest van het assortiment.

Wie zijn de ontwerpers achter de XPLCT trui?

De XPLCT trui komt van de ontwerptafel bij XPLCT Studio’s. Dit relatief jonge bedrijf is sinds 2014 actief in de verkoop van mannenkleding aan retailers in binnen- en buitenland. Met de samenwerking tussen Shaquille Gunther en Garezi Septara is er een sterke combinatie van creatieve ideeën en zakelijke aanpak. Dit resulteerde niet alleen in een uitgebreid verkoopnetwerk van binnen- en buitenlandse winkels. Het leidde tevens tot unieke kledingstukken die ook nog eens goed passen in een vlotte, dagelijkse kledingstijl. De kleding is bovendien duurzaam en wordt gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen.

Wat onderscheidt XPLCT Studio’s van andere modemerken?

XPLCT Studio’s betrekt de klanten graag bij het product. Dat wil dus zeggen dat ze luisteren naar wat er in de community speelt. De flagship store in Amsterdam is daar een goed voorbeeld van. Consumenten kunnen hier binnen lopen en aangeven wat hun idee is over gemakkelijk draagbare kleding, die er bovendien ook nog eens stijlvol en trendy uitziet. Maar ook op het gebied van duurzaamheid zit XPLCT Studio’s niet stil. Zo is het ontwerp een schoen met een zool van gerecycled kauwgom, de Gumshoe, inmiddels een feit. De collectie van XPCLT Studio’s is uitgebreid en past bij een sportieve en casual kledingstijl.

 Een grote collectie tops, waaronder de XPLCT trui

Een trui is een onmisbaar item in de kledingkast. Het is dan ook prettig om er meerdere modellen van te hebben. Kies je voor een XPLCT trui dan weet je zeker dat je voldoende keuze hebt. De collectie bestaat bijvoorbeeld uit een comfortabele hoodie waar het logo van XPLCT Studio’s op afgebeeld is. Deze hoodies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van donkergrijs tot beige. Ook voor mannen die liever geen vaste capuchon hebben, is er een XPLCT trui. Deze soepel vallende trui is verkrijgbaar met opvallende details zoals een borstzak met gesp. Je kunt ook kiezen voor een XPLCT trui met een kenmerkende, creatieve applicatie op het voorpand of de mouwen.De XPLCT trui is gemakkelijk te combineren met de overige kledingstukken uit het assortiment van XPLCT Studio’s. Zoals een jeans of een jogger. Dit zorgt ervoor dat je altijd een passende, stijlvolle outfit hebt. 

Voor wie is de XPLCT trui bedoeld?

Mannen die houden van goede kwaliteit kleding met een creatieve insteek, zijn bij XPLCT Studio’s op de juiste plaats. De kleding is voor alledaagse gelegenheden en de nadruk ligt hierbij op comfortabele kleding van goede en duurzame kwaliteit. Aan de afwerking wordt veel zorg besteedt, net als aan het aanbod van kleuren. Hierdoor kun je met een XPLCT trui bij iedere gelegenheid goed gekleed voor de dag komen. En heb je zowel in de zomer als in de winter voldoende keuze uit de collectie van XPLCT Studio’s. 

 

3eGolf.nl