3EGolf
Image default
Groothandel

Gebruikte pallets zijn goedkoper én beter voor het milieu

Als uw bedrijf regelmatig gebruik maakt van pallets, denk dan eens aan gebruikte pallets in plaats van nieuw. Pallets zijn in veel gevallen prima meerdere keren te gebruiken. U kunt ze natuurlijk zelf hergebruiken als u pallets zowel uitlevert als geleverd krijgt. Maar als u alleen maar levert dan is de voorraad op een gegeven moment op. In dat geval kunt u gebruik maken van pallets die in het kader van hergebruik worden verkocht door hierin gespecialiseerde bedrijven. Hergebruik van pallets is niet alleen goedkoper, het is uiteraard ook beter voor het milieu.

Kies voor de voordeligste oplossing voor uw pallets

Het is absoluut niet nodig om pallets iedere keer nieuw te kopen. Gebruikte pallets zijn van prima kwaliteit. Wanneer pallets worden opgekocht voor hergebruik worden deze goed gecontroleerd. Indien nodig worden de pallets hersteld. Planken worden vervangen of weer goed vast gezet. U kunt ze dus met een gerust hart gebruiken en inzetten tot de aangegeven belasting. Deze varieert van 300 tot meer dan 1000 kilo. Let er dus wel op dat u pallets koopt die geschikt zijn voor de goederen die u ermee wilt vervoeren. Het grote voordeel van transport op pallets is dat ze kunnen worden verplaatst met een heftruck of pompwagen. U hoeft dus nooit meer met zware spullen te sjouwen.

Bij welk bedrijf koopt u de beste gebruikte pallets?

Voor uitstekende kwaliteit gebruikte pallets kunt u terecht bij Post Pallets en Kisten B.V. in IJmuiden. Dit bedrijf bestaat al sinds 1974 en heeft in die periode een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet alleen kunt u vertrouwen op goede kwaliteit en vlotte service, maar ook op een ruim assortiment dat vrijwel altijd uit voorraad leverbaar is. U kunt uw order plaatsen middels het contactformulier. Of neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of als u meer informatie wilt over het assortiment. Naast gebruikte pallets levert PPK ook nieuwe pallets en stevige transportkisten.

https://ppk.nl/
3eGolf.nl