3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

How Company: cursus persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke coaching

Via trainingsbureau How Company kun je persoonlijke coaching ontvangen of een cursus persoonlijke ontwikkeling volgen waarbij aandacht is voor de resultaten die jij wilt bereiken op korte maar ook lange termijn. Je komt na een cursus niet alleen thuis met nieuwe inzichten maar ook met de praktische tools om je persoonlijke groei door te zetten in de dagelijkse praktijk. Wil je meer over jezelf leren en bepaalde patronen doorbreken? Effectiever leren communiceren? Of bijvoorbeeld steviger de leiding nemen over je eigen leven? Neem dan eens een kijkje in het cursusaanbod van How Company. De inzichten en vaardigheden die je tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling bij dit trainingsbureau op doet kunnen je zowel zakelijk als privé helpen bij je persoonlijke groei.

Kies het programma dat bij jouw ontwikkelingsdoelen past

Via How Company zijn er verschillende programma’s voor persoonlijke ontwikkeling die stuk voor stuk gegeven worden door ervaren trainers. Op de website van How Company vind je uitgebreide beschrijvingen per aangeboden programma. Ben je enthousiast? Dan kun je je meteen inschrijven voor jouw programma naar keuze. Twijfel je nog tussen bepaalde programma’s, dan kun je advies vragen bij How Company. Samen met jou wordt dan gekeken welk programma het beste aansluit bij de ontwikkeling die je voor ogen hebt. Ook als team of organisatie kun je bij How Company goed terecht, bijvoorbeeld voor een in-company traject dat volledig op maat gemaakt wordt.

Centraal stellen wat voor jou het belangrijkste is

Naast de cursus persoonlijke ontwikkeling kun je bij How Company ook kiezen voor het volgen persoonlijke coaching. Via persoonlijke coaching achterhaal je snel wat precies jouw drijfveren zijn en wat er voor jou echt toe doet. In een veeleisende maatschappij kan dit inzicht nog wel eens verloren raken, wat onder meer in stress kan resulteren. Ook hierbij is de insteek weer praktijkgericht. Je leert datgene wat jou drijft gestalte te geven in een toepasbaar plan.

3eGolf.nl