3EGolf
Image default
Bedrijven

Ford bedrijfswagens voor alle ondernemers

Bent u op zoek naar Ford bedrijfswagens? Ardea Auto kan u als geen ander verder helpen. Als grootste Ford dealer van het land biedt dit bedrijf u de keuze uit een groot assortiment Ford bedrijfswagens. Of u nu ZZP’er bent en maar één bedrijfswagen nodig heeft, of als u als grote ondernemer ruim wilt inkopen; het maakt voor Ardea Auto niet uit. De accountmanagers helpen u graag de juiste Ford bedrijfswagen te vinden. Ze geven u advies op maat en helpen u op een prettige manier verder op weg. Ardea Auto levert u Ford bedrijfswagens van de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs. Daarnaast kunt u er ook terecht voor Ford occasions.

Voordelen van Ford bedrijfswagens

Ardea Auto heeft een ruim aanbod aan Ford bedrijfswagens. Zo vindt u er diverse modellen van de Ford Transit en de Ford Ranger. U kunt terecht bij een van de zestien vestigingen voor een persoonlijke kennismaking. Ook is het mogelijk een gesprek met een ervaren adviseur op uw locatie te plannen. De accountmanagers vertellen u graag alles over de mogelijkheden wat betreft de financiering, leasen en wagenparkbeheer. Ook tijdelijke verhuur en bedrijfswageninrichting behoren tot de extra diensten van Ardea Auto.

De grootste Ford dealer van het land

Als grootste Ford dealer in Nederland heeft Ardea Auto een goede naam als het gaat om kwaliteit en service. Met zestien vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, hoeft u niet verder te rijden dan nodig is. U vindt hier Ford bedrijfswagens en Ford occasions voor een prima prijs en krijgt service van topkwaliteit. Als deel van de Stern Groep, wil het bedrijf een steentje bijdragen aan duurzaam ondernemen met het oog op mens en milieu. De medewerkers helpen u graag de juiste bedrijfswagen of occasion te vinden.

Keuze uit vele Ford occasions

Wilt u een Ford occasion die tot in de puntjes afgeleverd wordt? Ook daar kan Ardea Auto u bij helpen. Zowel op de website als in de showrooms heeft u keuze uit een ruim aanbod. Bij de inkoop van deze auto’s wordt een kritisch selectiebeleid gehanteerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Bij de occasion krijgt u twee jaar SternGarant, een uitstekende garantie, die onder meer de reparatie en vervanging van defecte onderdelen dekt. Ook als u pech, schade of een ongeval in het verkeer krijgt, biedt deze garantie u direct hulp.

3eGolf.nl