3EGolf
Image default
Groothandel

Snel en eenvoudig horeca benodigdheden bestellen

Heeft u nieuw meubilair voor de kantine nodig of een geavanceerd fornuis in uw hotelkeuken? Hartman en Zn. Horeca Service levert u moeiteloos alle soorten horeca benodigdheden. De webshop biedt u een ongekende keuze en veelheid aan informatie. Hier vindt u alle horeca benodigdheden die u zoekt, overzichtelijk gerangschikt in categorieën. U bestelt uw materialen eenvoudig online en kunt snel weer verder met uw passie: uw horecabedrijf. Hartman en Zn. Horeca Service is een familiebedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor meer informatie of advies kunt ook altijd telefonisch of via mail bij hen terecht. De medewerkers helpen u graag verder.

Voor grote en kleine ondernemers

Zowel grote als kleine horecabedrijven hebben regelmatig aanvulling van materialen nodig. Of het nu gaat om papieren handdoekjes voor bij de wastafel, schoonmaakmiddelen of terrasverwarming, u vindt het bij Hartman en Zn. Horeca Service. Het uitgebreide assortiment wordt voortdurend aangepast op de behoefte van de horecaondernemers. Zo vindt u altijd wat u nodig hebt, of u nu in een zorginstelling werkt of eigenaar bent van een bed-en-breakfast. U bent gegarandeerd van de beste prijs en een snelle levering van uw horeca benodigdheden. Dit maakt het bedrijf de aangewezen plek voor zowel kleine als grote ondernemers.

Ontvang advies op maat van deze experts

Bij het inrichten van een grootzakelijke keuken, is het belangrijk om de juiste indeling te maken, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. De adviseurs van Hartman en Zn. Horeca Service kijken samen met u naar uw behoefte en capaciteit, en helpen bij het maken van de optimale indeling van de keuken in combinatie met de apparatuur die het beste aansluit bij uw werkwijze. Bovendien zijn zij op de hoogte van alle laatste HCCP-eisen die er aan een horecabedrijf gesteld worden. Samen creëert u zo een fijne werkruimte in uw hotel, zorginstelling of bedrijfsrestaurant. Installatie en onderhoud van de apparatuur wordt verzorgd door professionele monteurs.

3eGolf.nl