3EGolf
Image default
Bedrijven

Geen ongewenste haargroei meer? Alegria Body Care biedt definitief ontharen

Definitief ontharen bij Alegria Body Care

Ongewenste haargroei verwijderen kost vaak veel tijd. Bovendien kunt u na het scheren, waxen of epileren last krijgen van huiduitslag en zijn er steeds terugkerende kosten. Alegria Body Care in Naaldwijk heeft een pijnloze behandeling voor definitief ontharen via optimal pulse technologie (OPT). Meestal zijn acht tot tien behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Een haarvrije, gladde huid door definitieve ontharing

Haar onder uw oksels, rond uw bikinilijn en op uw gezicht verdwijnt permanent na het OPT-laseren. Tegenwoordig is het mogelijk om bijna alle haarsoorten te verwijderen, waaronder ook donshaartjes, rossige en blonde haartjes. De behandeling is geschikt voor huidtype 1 tot en met 5. Als u na de ingeplande behandelingen voor definitief ontharen niet tevreden bent, dan kunt u net zolang doorgaan totdat u wél het gewenste resultaat bereikt heeft. Er zitten steeds minimaal vier weken tussen de OPT-behandelingen.

Buikvet bevriezen voor vermindering van de vetlaag

Ook ongewenste vetrolletjes bent u vast liever kwijt dan rijk. Wilt u plaatselijke vetophopingen verminderen, dan biedt Alegria Body Care een pijnloze oplossing door middel van buikvet bevriezen. Via extreme kou worden vetcellen bevroren, die vervolgens afsterven en op natuurlijke wijze, in fasen, het lichaam verlaten. Na twee tot vier maanden is het resultaat van deze behandeling via cryotherapie zichtbaar. De therapie is niet bedoeld voor mensen met obesitas, die veel gewicht willen verliezen, maar is ideaal als u wat gewicht kwijt wilt op bepaalde plekken. Meestal zijn twee behandelingen nodig waar twee maanden tijd tussen zit.

In bepaalde gevallen kan Alegria geen behandeling voor definitief ontharen of buikvet bevriezen bij u toepassen, zoals bij een zwangerschap en bij diverse aandoeningen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de beautybehandelingen, neem dan contact op voor meer informatie of een gratis intake!

https://www.alegriabodycare.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw bedrijf inrichten met gebruikt kantoormeubilair: een goed alternatief

De opticien in Eindhoven voor leesbrillen op maat

Een vertaalbureau Eindhoven biedt hulp bij het vertalen van boeken

3eGolf.nl