3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Vloerluik op maat

Een prachtig vloerluik op maat

Wellicht heeft u ook wel te maken met een benedenverdieping die alleen maar te bereiken is via een gat in de vloer of wellicht wel met een kelder waarin de trap direct naar beneden leidt zonder dat u hiervoor een luik open voor hoeft te doen. Dit kan gemakkelijk zijn, maar indien u in het bezit bent van een luxe woning, is dit geen modern gezicht. Om uw interieur prachtig te maken, is het van belang dat er ook aan dit soort kleine details aandacht wordt geschonken. 

Een luik op maat kan hier de oplossing in bieden. Linfi.nl is een voorbeeld van een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van vloerluiken. Geen enkel project is hen te gek en zo kan ook uw vloer worden voorzien van een moderne vloerluik.

 

Elektrisch aangedreven vloerluiken op maat

Bij vloerluiken denken mensen vaak aan simpele houten luiken die met de hand te openen en ook weer te sluiten zijn. Dit past natuurlijk niet bij de technieken van tegenwoordig. Linfi maakt de luiken van glas dat omlijst is met RVS. Dit geeft een moderne uitstraling aan elk interieur. 

Daarnaast zijn de luiken ook volledig elektrisch te bedienen door middel van een wandschakelaar. Natuurlijk kunt u ook de voorkeur hebben voor tegels of voor hout als alternatief voor glas. Ook daarin zijn tal van mogelijkheden. Naast uitstraling staat ook veiligheid bovenaan. 

Het glas is veilig en beloopbaar en daarnaast zijn de vloerluiken op maat ook met de hand te bedienen wanneer de elektriciteit in de woning uitvalt. Neem vrijblijvend contact op met Linfi zodat u de mogelijkheden kunt bespreken die er zijn voor uw luxe woning.

Wilt u zelf ook een vloerluik op maat? Neem dan een kijkje op ons website: Linfi.nl !

Gerelateerde artikelen

Top lampen van mooie merken vind je bij DEENS.nl

Op welke temperatuur stel je een jacuzzi in?

Smart Home: technologie in je tiny house

3eGolf.nl