3EGolf
Image default
Bedrijven

Geërfd huis snel verkopen

Wil je een huis snel verkopen? Dat kan bij Woning Investeerders Netwerk. Hier kun je bijvoorbeeld een geërfd huis verkopen. Een geërfd huis kan voor diverse consequenties zorgen, bijvoorbeeld de erfbelasting. Het is dan fijn als je het huis zo snel mogelijk kunt verkopen. Neem direct contact op met Woning Investeerders Netwerk om een huis zo snel mogelijk te verkopen.

Er komen veel zaken kijken bij een geërfd huis. Buiten dat je erfbelasting en inkomstenbelasting moet betalen, zal de woning in verval raken doordat deze leegstaat. Een geërfd huis aanhouden brengt veel kosten met zich mee.

Waarom Woning Investeerders Netwerk?

  • Eerst huis uit erfenis verkopen, dan erfbelasting betalen;
  • Wij begeleiden gedurende het hele traject;
  • Wij bieden maatwerk;
  • Investeerders betalen alle kosten;
  • Contant bod en snelle procedure;
  • Discreet proces, geen bord in de tuin.

Huis verkopen aan investeerder

Als je een huis verkoopt via Woning Investeerders Netwerk, wordt het huis verkocht aan een investeerder. Voor de investeerders maakt het niet uit in welke staat het huis is. Je hoeft dus geen extra geld in het onderhoud van het huis te steken. Het verval van een leegstaand huis gaat snel. Daarom ben je er zeker gebaat bij om een woning zo snel mogelijk te verkopen.

Snel een huis verkopen

Het verkopen van een huis via het investeerders netwerk van Woning Investeerders Netwerk gaat zeer snel en soepel. Er komt bijvoorbeeld geen te koop bord in de tuin en er is maximaal één kijkdagdeel. De verkoop aan investeerders gaat discreet, onopgemerkt en snel.

De verkoop kan via enkele weken al geregeld zijn. Investeerders nemen alle kosten van de verkoop van het huis op zich. Jij hoeft je daar dus geen zorgen om te maken. Tevens kopen de investeerders de woning in cash, zonder voorbehoud financiering. Je ontvangt het contante bedrag al binnen enkele weken.

Neem direct contact op

Neem direct contact op met Woning Investeerders netwerk als je snel een geërfd huis wil verkopen. Zij helpen jou graag verder om het huis zo snel mogelijk te verkopen. Want dat is natuurlijk wat jij wil!

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/

Gerelateerde artikelen

Minder afval door papier verpakkingen met een pers

Hulp bij CE keurmerk aanvragen

Snel fitter met leuke lessen

3eGolf.nl