3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Gevulde bierglazen op de terrassen onverminderd populair.

Gevulde bierglazen op de terrassen onverminderd populair.

Nederlanders drinken hun biertje het liefst op het terras met vrienden. Dat blijkt opnieuw ui het jaarlijks gehouden Nationaal Bieronderzoek[1]. Dat we graag op het terras zitten is voor veel horecaondernemers  geen nieuws, maar wel een belangrijk feit wat overeind blijft, ook na de lockdown. Waar veel branches te maken krijgen met een versnelde digitalisering en virtuele contacten blijft de horeca juist een moment van echte ontmoetingen en bewuste beleving.

Geen grote veranderingen ondanks Covid

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat het percentage Nederlanders dat minimaal 1x per maand bier drinkt gelijk is gebleven ondanks de lockdown. Wel blijkt uit de cijfers dat er wat minder pils is geconsumeerd en er meer voor speciaalbieren is gekozen.

Kans voor horeca

Nu de terrassen weer open zijn liggen er grote kansen voor de horeca qua branding. Doordat mensen langere tijd hun terrasbeleving hebben gemist zijn ze zich meer bewust van het moment en willen dat ook met meer mensen delen. Dit is een mooie kans voor horecaondernemers om in de picture te komen. Het goede gevoel van terug te zijn op de terrassen is er, daar hoeft alleen de naam nog aan gekoppeld te worden. Veel horecaondernemers kiezen ervoor om dit te doen door middel van het bedrukken van bierglazen. De mooie bedrukking draagt bij aan de beleving van het moment en zorgt ervoor dat de beleving aan de bedrijfsnaam wordt gekoppeld.

Bierglazen populair op de socials

Als tijdens de lockdown een (speciaal)biertje werd geopend werd daar vaak een foto van geplaatst op de sociale media. Opvallend is hoe vaak de reactie dan gaat over het glas. Hier wordt dus naar gekeken door de volgers. Een mooi moment dus om extra aandacht te krijgen van je tevreden klanten. Een foto van jouw bierglas met bedrukking is toch een aanbeveling om ook jouw horecazaak eens met een bezoek te vereren.

Bierglazen zorgen voor herkenbaarheid

Bierglazen zijn er in allerlei soorten en maten, maar een beetje bierkenner ziet al snel of het bierglas past bij het gedronken bier. Niet voor niets hebben verschillende bierfabrikanten een heteluchtballon laten ontwerpen in hun eigen vorm bierglas. Eén van de populairste “special shapes” van dit moment is de Warsteiner ballon met daarop 6 megabierglazen. Zonder verdere toelichting een prachtig stukje reclame waar iedereen dorst van krijgt.

Ook bedrukte bierglazen bestellen?

Kies dan voor een specialist in het bedrukken van bierglazen. Rikégroup.com heeft al 15 jaar ervaring in het bedrukken en verzenden van bierglazen. Vraag dus direct een gratis digitaal voorbeeld aan en benut deze mooie promotiemogelijkheid.

 

[1] Nationaal Bieronderzoek 2020: https://www.nederlandsebrouwers.nl/nieuws/actueel/nationaal-bieronderzoek-2020-na-versoepeling-covid-19-het-liefste-een-glas-bier-op-terras-met-vrienden

https://www.rikegroup.com/

Gerelateerde artikelen

Alle in’s en out’s over katoensatijnen dekbedovertrekken

Wat voor speeltuin wilt u kopen?

Apple Reparatie

3eGolf.nl