Geweven emblemen op maat laten maken

Ontwerp jouw eigen geweven emblemen op maat

Erg vaak worden de termen emblemen, patches en insignes met elkaar verward en daardoor door elkaar heen gebruikt. Als we officieel gaan kijken, betekenen deze woorden dan ook iets anders. Als we het hebben over logo’s of verschillende ontwerpen voor kleding en accessoires, kunnen ze wel door elkaar heen gebruikt worden. In sommige gevallen worden deze geweven emblemen gebruikt als marketing materiaal om bijvoorbeeld weg te geven of een naamsbekendheid te vergroten. Andere voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld rubber sleutelhangers. In dit blog artikel willen we je dan ook wat meer vertellen over deze materialen.

Waarom geweven emblemen op maat laten maken

Zonder dat je het door hebt kom je dagelijks emblemen tegen. Denk bijvoorbeeld eens aan de badges op politie-uniformen, het logo op werk- of bedrijfskleding of misschien wel het ontwerp of logo je eigen kleding. Ook worden deze geweven emblemen gebruikt voor andere doeleinden. Padvindersbadges worden bijvoorbeeld gebruikt om te laten zien dat je bepaalde activiteit of vaardigheid op een juiste manier hebt uitgevoerd. Een andere manier van dit te uiten kan bijvoorbeeld zijn door rubber sleutelhangers. Ken je bijvoorbeeld de ‘ik ben bob’ rubber sleutelhangers? Deze worden gebruikt om mensen inzichtelijk te maken waarom drinken achter het stuur niet kan. Zo hebben de materialen dan ook een goede, maatschappelijke functie!

Meer bekendheid met geweven emblemen

Heb je er wel eens over nagedacht dat je een gebeurtenis of belangrijke dingen kunt vastleggen door middel van een embleem? Bestaat het bedrijf bijvoorbeeld 10 jaar of heb je een bepaalde doelstelling gehaald? In deze gevallen kan het uitzonderlijk goed zijn om geweven emblemen of rubber sleutelhangers te laten maken. Hierdoor heb je voor jezelf een herinnering en kun je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Ook voor bijvoorbeeld de carnavalsvereniging kan het erg leuk zijn om de emblemen te dragen!

https://pinsandmore.nl/
Terug naar boven