3EGolf
Image default
Bedrijven

Gietvloer voor een mooi egaal luxe effect

Houten vloer egaliseren

Een houten vloer egaliseren voor nog meer stevigheid, hygiëne en makkelijk onderhoud. Een houten vloer kan egaal worden gemaakt door er underlayment of spaanplaten op te leggen. Zodra de vloer egaal is kan dit worden afgewerkt met een coating zoals een beton look gietvloer van pvc of polyurethaan. Een gietvloer is populair in een modern of industrieel interieur omdat deze vrijwel onderhoudsarm is. De vakman zou bij een houten vloer de ondergrond goed reinigen. Een speciale lijm zal PC platen hechten aan de houten vloer en de de pvc vloer daarboven op. Voordat de platen op de vloer worden geplaatst worden splinters etc.verwijderd. Tot slot wordt de PVC vloer gegoten.

Garagevloer egaliseren

Een garagevloer kan ook goed worden geëgaliseerd. Ook de garagevloer egaliseren is extra hygiënisch en vormt een stabiele ondergrond voor stellingkasten, auto’s en fietsen die er op worden geplaatst en zwaar zijn. Gietvloeren zijn goed bestemd tegen vocht en slijtage. Ze gaan lang mee. In de garage moet de betonvloer worden geëgaliseerd dit is voor de echte vakman omdat dit een ingewikkelde klus is.

Kiezen voor een polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer is een mooie egale onderhoudsvrije vloer. De beton look wordt vaak gekozen omdat deze mooi bij een modern strak minimalistisch interieur past. Polyurethaan is een speciale lichtgewicht kunststof. Het voordeel is dat deze aan elke ondergrond goed hecht en voor een mooi egaal oppervlak zorgt. Doordat de vloer onderhoudsarm is hoeft er alleen maar een dweil over gehaald te worden. Vuil kan zich niet ophopen zoals bij stenen en laminaat met naden wel het geval is. Kantoren maken vaak gebruik van polyurethaan door de strakke zakelijke look van de vloer.

Kleurtinten van gietvloeren

Gietvloeren zijn meestal in egale witte, grijze en de beton look verkrijgbaar. De beton look is populair zeker met een mooie coating laag. De beton look gietvloer is een mengeling tussen verschillende grijstinten en past bij industriële en moderne stijl.

https://vhvloeren.nl/
3eGolf.nl