3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

Goede knipbeurt bij kapper in Laren

Bij onze bijzondere kapper in Laren mag je ervan uitgaan dat je met een mooie coupé de deur uit zal lopen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat je haar optimale verzorging krijgt. Daardoor zal je haar namelijk extra veel gaan stralen. ‘Zolang je haar maar goed zit’, is een uitdrukking die vaak wordt gezegd. Met die uitspraak zijn we het dan ook helemaal eens aangezien het best belangrijk is dat je haar goed zit. Je haar is immers niet iets wat je makkelijk kan verbergen als het niet goed zit. Je kan wel een hoofddeksel op doen natuurlijk, maar daar ga je ook niet de hele tijd mee rondlopen. Om die reden doe je er verstandig aan om eens in de zoveel tijd een bezoekje te brengen aan onze kapper in Laren. Dan weet je zeker dat je goed geknipt wordt.

Professionele kapsters

We zijn de goede kapper in Laren niet geweest zonder onze professionele kapsters. Dezen hebben namelijk allemaal een kappersopleiding gedaan waardoor ze precies weten hoe ze met jouw haren aan de slag kunnen. Verder zijn ze ook allemaal zo opgeleid dat ze weten hoe ze met verschillende haartypes om moeten gaan. Elke haar heeft namelijk andere verzorging nodig. Daar houden we bij onze kapper in Laren dan ook rekening mee.

Alle tijd

We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om langs te komen bij onze kapper in Laren. Veel mensen ervaren een steeds drukkere agenda waardoor het lastig kan zijn om een afspraak te maken. Om die reden werken wij dan ook in de avonduren, zelfs in het weekend. Op die manier kan je bijna altijd bij onze kapper in Laren terecht, hoe vol je agenda dan ook is. Wil je graag meer weten? Neem dan gerust een kijkje op de site.3eGolf.nl