3EGolf
Image default
Onderwijs

Heel eenvoudig een microscoop bestellen

Wanneer er op de school waar u werkt een microscoop nodig is, dan kunt u deze bij Eurofysica B.V. eenvoudig bestellen. U hoeft geen zoektocht uit te voeren en een heel eind te gaan rijden om de microscoop op te halen. Wanneer u de microscoop bij deze specialist gaat bestellen, laat u deze ook bezorgen op uw school, op het moment dat u het wenst. De meeste microscopen hebben een korte levertijd. Alleen voor de wat meer bijzondere modellen, die ook door Eurofysica B.V. geleverd kunnen worden, is de levertijd soms wat langer. Denk hierbij aan digitale microscopen, waarmee het beeld direct kan worden getransporteerd naar bijvoorbeeld een pc. Deze microscoop beschikt over een digitale camera, zodat er ook foto- en videobeelden van de objecten gemaakt kunnen worden. Deze specialist heeft allerlei soorten microscopen.

Bestel direct alles dat u nodig heeft

Wanneer u een microscoop wilt bestellen, dan heeft u natuurlijk ook een aantal aanverwante producten nodig. U moet de lens natuurlijk van tijd tot tijd schoonmaken en het is natuurlijk ook handig om verlichting te monteren op de microscoop. Op deze manier kunt u of uw leerling het object dat onder de microscoop ligt goed zien. Ook heeft deze specialist diverse accessoires in het ruime assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stofhoezen, om de microscoop optimaal te beschermen tegen stof en vuil. Zo gaat uw microscoop extra lang mee.

Werk veilig met alle chemicaliën

Vaak onderzoekt u met uw microscoop allerlei chemicaliën. Dit brengt risico’s met zich mee. Het is daarom handig om de chemicaliën die aanwezig zijn op uw school goed te registeren, zodat u maatregelen kunt nemen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Mocht er dan toch iets misgaan, dan kunt u aan hulpdiensten duidelijk aangeven welke chemicaliën er op de school aanwezig zijn. Er zijn dus meerdere redenen om de Chemicaliënmanager van Eurofysica B.V. te gebruiken. Zo kunt u uw leerlingen veilig lesgeven over verschillende stoffen.

https://www.eurofysica.nl/
3eGolf.nl