3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een onafhankelijke douane-expediteur

Heeft u een grote goederenvracht te vervoeren? Dan heeft u zeker baat bij een onafhankelijke douane-expediteur. Zo’n expediteur helpt u bij het afhandelen van douanezaken bij het in- of uitvoeren van goederen. De douane-expediteur regelt de benodigde documenten, zoals facturen, en doet de aangifte van in- of uitvoer. Door de expertise van deze persoon, weet u zeker dat alles goed en snel geregeld wordt. De benodigde documenten zijn op tijd op de juiste plaats en bij eventuele problemen met de douane, kunt u rekenen op deskundig advies. Zo wordt het internationaal transporteren van goederen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker.

Transport over land, zee en door de lucht

Wanneer uw goederen via meerdere kanalen vervoerd moeten worden, is het handig wanneer één partij al het vervoer voor u kan regelen. Moeten uw producten bijvoorbeeld per schip vervoerd worden naar de haven in Rotterdam en vanaf daar met een vrachtauto naar een locatie elders in Nederland? Of is transport per vliegtuig nodig? Voor al deze transportmogelijkheden kunt u terecht bij Hemetex B.V., een douane-expediteur in Rotterdam. Dit bedrijf heeft al meer dan veertig jaar ervaring met het in- en uitvoeren van diverse goederen. Ook uw vracht is hier in goede handen.

Ook voor speciaal vervoer

Passen uw producten niet in een gewone container of trailer? Bijvoorbeeld omdat u rollend materiaal, landbouwmachines of auto’s wilt vervoeren? Dan is er speciaal vervoer nodig, ook wel exceptioneel vervoer genoemd. Er is dan bijvoorbeeld een (semi-)dieplader of opentopcontainer nodig. Ook dit soort transport kan Hemetex B.V. regelen.

Het gemak van alles onder één dak

Dit bedrijf is douane-expediteur én transportspecialist. Alles wat u nodig heeft voor internationaal transport bevindt zich hier dus onder één dak. Dat werkt wel zo overzichtelijk en efficiënt. Schakel Hemetex B.V. in en uw goederen komen gegarandeerd veilig, in uitstekende staat én op tijd aan op hun eindbestemming.

https://hemetex.nl/
3eGolf.nl