3EGolf
Image default
Bedrijven

Het beste ontwerpbureau van Delft

Ben jij opzoek naar het beste ontwerpbureau Delft, dan stopt je zoektocht hier! BPO is het ontwerpbedrijf van Delft dat altijd voor je klaar zal staan met zijn verschillende services.  BPO staat voor je klaar op het gebied van het ontwikkelen van producten van kunststof. BPO ontwikkelt slimme, innovatieve producten. Deze producten worden ontwikkeld in kunststof. Het project bij het bedrijf gaat tot aan het productontwerp, je wordt hier dus goed in begeleid. Er wordt geholpen met de ontwikkeling van het concept. Dit gaat meestal aan de hand van een gemeenschappelijke brainstorm sessie, dit allemaal voor de productontwikkeling.

Wanneer je wilt samenwerken met BPO begint dit met een analyse fase. Tijdens deze fase worden de randvoorwaarden van het product samengesteld. Alle kosten worden erbij mee gerekend, de kostprijs van een product is heel belangrijk wanneer er een keuze gemaakt gaat worden wat betreft het aanschaffen van het product. Daarna gaan we verder met de concept ontwikkeling. Creatieve technieken en andere technische hulpmiddelen worden ingezet om tot een goed product te komen. Wanneer er gebrainstormd is worden de concepten gevisualiseerd. Ze worden daarna uitgeprint aan de hand van een 3D printer en een goed bekeken. Ook wordt er bepaald welk materiaal ervoor zal gaan worden gebruikt.

Wanneer dit allemaal gebeurt is wordt er gekeken naar de details. Welke soort kunststof gaat er worden gebruikt voor het product? Ook worden er prototypes gemaakt om op deze manier het product goed te testen. Door de modellen krijgt de klant een goed beeld van het eindresultaat, hierdoor kunnen ze makkelijk een knoop doorhakken of ze het willen of niet. De modellen die worden gemaakt door BPO zijn voorzien van productiedetails en de soorten materiaal die er gebruikt gaan worden. Ben je door dit artikel nieuwsgierig geworden, dan raden we je aan een kijkje te nemen op de site van BPO.

http://www.bpo.nl
3eGolf.nl