3EGolf
Image default
Woningen

Hier lees je alle tips bij het kopen van een badmeubel.

Lades of deurtjes

De derde tip is dat je goed moet nadenken over lades of deurtjes. Zeker in de iets krappere badkamer is het van belang hier goed over na te denken. Uiteraard kan je het ook combineren. Dan kan je de handdoeken opbergen achter de deurtjes en je make-up bijvoorbeeld in de lades bewaren.

 

 

Na deze tips kan je met gerust hart een badmeubel kopen. Als je goed nadenkt over waarvoor je het badkamermeubel wilt gebruiken, kan je daarna nadenken over de uitstraling. Veel succes met je badkamermeubel kopen!

 

3 tips bij het kopen van een badkamermeubel

Naast de douche of het bad is je badkamermeubel natuurlijk het belangrijkste onderdeel van je badkamer. Je hebt een handige en mooie plek waar je al je badspulletjes kwijt kunt nodig. Je wilt natuurlijk dat je badmeubel als blikvanger fungeert, maar ook praktisch is. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het badkamermeubel kopen. We zetten de drie beste tips voor je op een rij.

 

Let op de opbergruimte

Een badmeubel moet mooi zijn en goed bij de rest van je badkamer passen, maar vergeet de praktische toepassing niet. Schaf daarom altijd een badmeubel aan, waarin genoeg plek is voor je handdoeken, shampoos en scheerapparaten. Het is namelijk zonde om een mooi meubel te kopen en dat je dan nog steeds te weinig plek voor je badspullen hebt. Een goede tip is om van te voren alle spullen die je op wilt bergen uit te zoeken, zodat je ziet hoeveel ruimte je nodig hebt.

 

Wastafel of waskom?

Dit is een belangrijke keuze bij het badmeubel kopen. Een waskom op je badkamermeubel geeft een luxe en chique gevoel. Alsof je elke ochtend je eigen wellness komt binnengelopen. Een mooie kraan erboven en de uitstraling van je badkamer is compleet. Een wastafel is dan weer wat praktischer en iets makkelijker schoon te maken. Houdt er wel rekening mee dat je dan wel iets aan opbergruimte inlevert in het meubel.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/badmeubels

Gerelateerde artikelen

Een eerste huis kopen? Met deze tips helpen wij u op de goede weg!

Dak zomerklaar maken

Het perfecte plafond voor elke ruimte in je huis

3eGolf.nl