3EGolf
Image default
Bedrijven

Hoe kom ik in Spanje?

Het kan bijna niet anders dat je nooit stil hebt gestaan bij de gedacht om te gaan emigreren. Het kan net over de grens naar België zijn of juist heel ver weg, zoals Nieuw Zeeland. Maar de meeste zullen toch denk aan landen als Frankrijk, Italië…… en natuurlijk Spanje. Het land van de zon en de overheerlijke tapas. Waar je overdag heerlijk aan het strand kan liggen en ’s avonds op zoek gaat naar een heerlijk restaurant in één van de vele pittoreske dorpjes. Wil je emigreren en dus een huis kopen in Spanje? Dan kan Checkpablo je hierbij helpen. Zij helpen je bij de zoektocht om het juiste huis te vinden waar je al zo lang aan denkt.

Checkpablo biedt een ruim overzicht van woningen in Spanje. Alle woningen komen van zorgvuldig geselecteerde makelaars, ontwikkelaars en particulieren. Het bedrijf komt voort uit het idee van twee mensen die echt een passie hebben voor het mediterraan land. Zij vonden dat de woningmarkt toegankelijker moest worden. Dat hebben ze proberen te doen door Checkpablo op te richten. Een online zoekmachine  voor mensen die op zoek zijn naar een huis in Spanje. Onder het motto ‘Everything you can imagine is real’, van Picasso, zijn zij de uitdaging aangegaan om het voor iedereen met de droom van het wonen in Spanje een stuk eenvoudiger te maken.

Niet alleen voor mensen met de droom om naar het warme land te verhuizen kunnen terecht op de website. Ook de mensen die juist hun huis verkopen in Spanje kunnen hier terecht. Door 4 simpele stappen te doorlopen op de site is het al mogelijk om aanvragen te ontvangen. Met een pakket die je kan aanschaffen op de site bespaar je op makelaarskosten en heb je een groter bereik dan via één makelaar.

Zie jij jezelf al zitten in één van de prachtige huizen die Spanje te bieden heeft. Of wil je je huis in Spanje juist verkopen en iemands anders zijn droom verwezenlijken. Kijk dan op Checkpablo.com.

https://www.checkpablo.com/
3eGolf.nl