3EGolf
Image default
Bedrijven

Psychologen in de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer

Goede hulp is altijd een vereiste. Dat is een open deur eigenlijk, maar wanneer het gaat om persoonlijk hulp, dan is het nog meer van belang dat je de beste hulp krijgt. Dan heb je er echt baat bij. Piekerpoli zet zich in om de beste psychologische hulp te waarborgen. Piekerpoli is een netwerk van met grote zorg samengestelde psychologen in de psycholoog Amsterdam.

De Piekerpolie kan je verder helpen met een grote verscheidenheid aan problemen, ze zijn voor: arbeidsconflicten, postnatale depressie klachten, en nog meer. Kijk voor alle specialisatie op de website piekerpoli.nl

Waar veel jongeren tegenwoordig mee te kampen hebben dat zijn de burn-out klachten. De burn-out klachten komen in groeiende mate voor bij studenten. En de klachten ontstaan ook steeds op jongere leeftijd. Deze klachten kennen hun oorsprong in allerlei verschillende plekken. Veel mensen kunnen zich hier niets bij voorstellen. Ze gaan ervan uit dat de studententijd een mooie en vooral onbezorgde periode is van het leven. Maar niet is niet altijd zo: iedereen ervaart die periode weer anders. Je hebt dan wellicht niet zoveel verplichting als student, dan wanneer je bijvoorbeeld al een aantal kinderen op de wereld hebt gezet, maar je kunt alsof veel druk ervaren. Een van de redenen is de hoge norm die behaald dient te worden. Verder is er de financiële druk. Veel studenten hebbend schulden opgebouwd. Vooral nu, wanneer de studiefinanciering geen gift is, maar een lening, hebben veel studenten problemen met geld. Naast de studie is er weinig tijd om te werken.

Psychologen zeggen dat een burn-out voornamelijk ontstaat wanneer je het mens-zijn een lange tijd negeert of ontloopt. Voor wie zich hierin herkent is er de piekerpoli. Je hoeft niet woonachtig te zijn in de regio Amsterdam. Zoek naar psycholoog Leiden of psycholoog Zoetermeer. Piekerpoli is goed bereikbaar in het hele land.

3eGolf.nl