3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Hoe maak je de perfecte cake elke keer!

Terwijl de meesten van ons een manier hebben om iets zoets en luchtigs te maken als we in de stemming zijn, zijn er anderen die het met gemak kunnen. Als je bijvoorbeeld een geweldig recept hebt voor een brownie recept of een homp cake die niet boven je vingertoppen uitkomt, is de kans groot dat je nog wat cake over hebt om te maken! Geld besparen op je volgende feestje is niet langer een zorg, want je hoeft geen dure deksels te kopen en op te slaan. U kunt gemakkelijk de perfecte brownie maken elke keer met deze gemakkelijke stappen! Die net zo lekker is als het arretjescake recept oma maakt

 

Begin met dit basisrecept

Als je voor het eerst browniebeslag maakt, kun je met het onderstaande recept beginnen. 500 gram bloem voor alle doeleinden 500 gram ongezoete cacao 500 gram kristalsuiker 50 gram ghee of kokosolie 5 eieren, geklopt 500 gram zelfrijzend bakmeel, dit gebruik je ook voor vegan arretjescake.

 

In een keukenmachine

Als je in de stemming bent voor een snelle en makkelijke brownie, kun je je keukenmachine optimaal gebruiken. De keukenmachine heeft alle hulpmiddelen die je nodig hebt om browniebeslag te maken – een spatel, een kartelrasp, en nog veel meer! Als u een traktatie of een partij browniebeslag voor een speciale gebeurtenis wilt maken, of als u een snelle en gemakkelijke brownie nodig hebt die in slechts een paar minuten klaar is, is de keukenmachine de perfecte optie.

 

Voeg drie eiwitten, het vanille-extract en zout toe.

Als je je eerste partij browniebeslag maakt, kun je drie eiwitten, het vanille-extract en het zout toevoegen. Voeg altijd drie eiwitten toe aan het beslag, één eiwit per keer. De hoeveelheid die u gebruikt, hangt af van de hoeveelheid beslag die u wilt maken. Een enkel eiwit voegt slechts ongeveer een derde van het beslag toe. Een mengsel van drie eiwitten, één eiwit per keer, zal veel romigheid aan het beslag toevoegen.

Als u browniebeslag met minder olie en suiker wilt maken en het aan het eind iets wilt opwarmen, kunt u de kom in de koelkast zetten. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het beslag over de lagen in de brownie. Denk eraan dat de brownie 10-12 uur moet bakken om volledig gebakken te zijn. Zolang het beslag goed geïntegreerd is, hoeft u het niet te overmixen. Overmixen betekent een knoeiboel – het beslag kan te compact zijn en niet gelijkmatig over de lagen in de brownie worden verdeeld.

 

3eGolf.nl