3EGolf
Image default
Bedrijven

Autodemontage in Nijmegen

Ik wilde graag mijn sloopauto verkopen in Nijmegen. Daarom zocht ik een sloperij in Nijmegen of omgeving. Via via hoorde ik van Autodemontage Kanaaldijk, een autosloperij in de buurt van Nijmegen, Arnhem, Wijchen en Oss. Kennissen hadden goede ervaringen met deze autodemontage garage. Ze zeiden dat ze snel en gemakkelijk van hun sloopauto’s af waren gekomen. Ook kregen ze voor hun oude auto’s een goede prijs aangeboden.

Gratis ophaaldienst

Ik raakte overtuigd en belde de autosloop uit Nijmegen op. Een vriendelijke jongeman nam op en vroeg of ik wat over mijn sloopauto kon vertellen. Wat is het merk? In welke staat verkeert de auto? Dat soort zaken. Toen kwam hij met een bod waar ik eigenlijk direct tevreden mee was. De deal was gesloten. De volgende dag al zouden ze gratis de sloopauto ophalen. Dat gebeurde ook volgens afspraak. Ter plekke ontving ik ook de RDW vrijwaring en het beloofde bedrag.

Autodemontage garage in Nijmegen

De medewerker vertelde me dat ze mijn auto gaan slopen in hun autodemontage garage. De bruikbare onderdelen verkopen ze soms afzonderlijk weer door. Mijn kennissen hadden gelijk: mijn sloopauto verkopen in Nijmegen aan Autodemontage Kanaaldijk ging snel en gemakkelijk. De autosloperij in Nijmegen probeert altijd de beste prijs te geven en staat garant voor een goede en snelle afwikkeling.

Sloopauto verkopen in Nijmegen

Ik ben erg tevreden over de service van Autodemontage Kanaaldijk uit Nijmegen. De medewerkers zijn vriendelijk, houden zich aan de afspraken en geven een goede prijsgarantie. Ik heb de sloperij aangeraden aan enkele bekenden die wonen in Oss. Zij zochten een autosloperij in de buurt van Oss.

Wil jij ook jouw sloopauto verkopen in Nijmegen? Neem dan contact op met Autodemontage Kanaaldijk, of bezoek hun website voor meer informatie. Je krijgt binnen het uur een reactie terug. Ook ben je altijd welkom om langs te komen op de autosloperij in Nijmegen.

Autodemontage Kanaaldijk
Adres: Rouwenboschweg 15, 6545 AE
Telefoon: 024 379 2412
Provincie: Gelderland

https://kanaaldijk.nl/
3eGolf.nl