3EGolf
Image default
Woningen

huis verkopen

Verkoop een huis Heeft u besloten het huis te verkopen of bent u nog aan het onderzoeken hoe u het huis kunt verkopen? Wist je dat steeds meer mensen in binnen- en buitenland ervoor kiezen om hun huis te verkopen zonder dure bemiddelingskosten te betalen? Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om de woning zelf te verkopen, maar later leert u meer over de woning. Hieronder volgt een korte beschrijving van de stappen om een ​​huis te verkopen.

Een stappenplan voor het verkopen van een huis Kies ervoor om de woning met of zonder makelaar te verkopen Bepaal de verkoopdatum Bepaal de prijs Klaar om het huis te verkopen Nam een ​​foto Advertentietekst (of gemaakt) Vermeld op bekende huisvestingswebsites Plan een bezichtiging Zorg voor een gids koopje Koopakte (of concept) Notaris Het stappenplan voor het verkopen van een woning wordt hierboven kort ingeleid. Voordat u de woning daadwerkelijk gaat verkopen, moet u nog kiezen hoe u de woning wilt voorzien. Hieronder leest u de drie meest voorkomende methoden. Verkoop uw huis met een online makelaar Verkoop uw huis met een lokale makelaar Verkoop het huis zonder makelaar.

Voordat u daadwerkelijk de manier kiest om een ​​huis te verkopen, kunt u het beste de voor- en nadelen van de bovenstaande opties overwegen. Misschien weet u dit nog niet, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te verkopen zonder makelaar. Verkoop uw huis met een online makelaar Het oriëntatieproces van potentiële kopers begint op internet. Op bekende woonwebsites is het belangrijk om een ​​woning te vinden en spelen bekende social media kanalen (zoals Facebook en Instagram) een belangrijke rol. Bij de meeste online brokers doet u de controle zelf, de (online) broker zorgt voor de rest. U kunt overwegen om het op een bekende huisvestingssite te plaatsen, een bezichtigingsmoment af te spreken, waarna de (online) makelaar namens u kan onderhandelen. Op deze manier kunt u wat werk besparen en aanzienlijk besparen op traditionele bemiddelingskosten.

https://www.steefkoopt.nl/zelf-huis-verkopen/
3eGolf.nl