3EGolf
Image default
Industrie

Iedere machine in topstaat door de machineonderdelen van deze specialist

Bij Machinefabriek Krimpen kunt u terecht voor iedere machine in uw bedrijf, want dit is een ware topleverancier van machineonderdelen. Met de onderdelen die die dit bedrijf levert, houdt u uw machine lang draaiende. De experts van dit bedrijf staan klaar voor allerlei bedrijven in de aandrijftechniek en hebben hier ook veel kennis over opgebouwd. Precisie en deskundigheid zijn twee kernkwaliteiten van Machinefabriek Krimpen, gevestigd in Krimpen aan de Lek. Daarnaast kunt u er terecht voor reparaties en revisies, die de service van deze specialist compleet maken. Met alleen de beste en meest passende materialen laat u uw machines nog lang functioneren, en daar kunt u bij deze leverancier op rekenen.

Een machinespecialist met een geschiedenis vol expertise

Machinefabriek Krimpen is al bijna 75 jaar werkzaam in de aandrijftechniek. Het bedrijf ontwikkelde zich sinds de oprichting zeer snel, waardoor in 1990 een nieuwe ruime productiehal nodig was om een hogere capaciteit te kunnen behalen. In 2010 werd ook een nieuwe productiefaciliteit gebouwd. Decennialang heeft de machinefabriek zich ontwikkeld op het gebied van aandrijftechniek, wat bewijst dat u hier gegarandeerd de juiste machineonderdelen voor uw machines vindt. Machines zijn vanzelfsprekend heel belangrijk in uw bedrijf, waardoor u een betrouwbare leverancier van machineonderdelen, zoals Machinefabriek Krimpen, nodig heeft. Bovendien blijft dit bedrijf continu vernieuwen op technologisch gebied. U profiteert dus volledig van de meest efficiënte methodes op het gebied van aandrijftechniek en de beste kwaliteit van  machinecomponenten.

Altijd een passende oplossing voor uw bedrijf

Machinefabriek Krimpen ontwikkelt zelf zijn machineonderdelen. Hier werken mensen iedere dag met veel passie voor techniek aan talloze componenten. Machineonderdelen zoals omkeerassen, bollagers, deksels en nestenschijven worden snel geleverd, waardoor uw productie weer snel op gang komt. Een nog specifiekere specialisatie van dit bedrijf is de ontwikkeling van tandwielen. Wanneer u specifieke maten nodig heeft, of te maken heeft met slijtage, heeft deze leverancier de meest passende oplossing voor u. Zelfs wanneer u de technische tekeningen niet meer in huis heeft, weten de experts van Machinefabriek Krimpen raad met uw machine. Ervaar het zelf en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.  

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/
3eGolf.nl