3EGolf
Image default
Onderwijs

Individuele bijles aan huis met De Bijlesmeester

De reden dat je steeds meer over bijles hoort op de basis- en middelbare school, is omdat het onderwijs steeds meer verschuift in de richting van het individu. Het onderwijs staat niet stil en leerkrachten komen er steeds meer achter dat leerlingen enorm verschillend leren. Iedere leerling is uniek! De ene leerling leert het beste door te luisteren, de andere door iets te zien, weer een ander door iets op de schrijven of door iets zelf uit te leggen. De ene leerling leert in een razendsnel tempo, waar de andere leerling een stuk meer tijd nodig heeft om het uiteindelijk net zo goed te begrijpen! Standaardmethodes die (zogenaamd) voor elke leerling werken vallen steeds vaker door de mand. Er bestaat namelijk geen enkele methode die voor al die verschillende leerlingen werkt! Er moet bij elke leerling opnieuw gekeken worden hoe hij/zij het beste leert en de manier van uitleggen moet hierop worden aangepast. De Bijlesmeester maakt zich sterk voor deze zeer positieve ontwikkeling, omdat wij vinden dat elk kind het verdient om alles uit zichzelf te halen op school.

Daarom hebben wij een landelijk team gecreëerd met hele goede en enthousiaste bijlesdocenten die aan huis leerlingen individueel komen helpen. Op deze manier kost het geen extra reistijd voor leerling of ouders en kunnen wij iedere leerling individueel helpen binnen zijn/haar eigen situatie.

Ben je benieuwd naar onze bijlessen? Vul dan vrijblijvend het kennismakingsformulier in op de website van De Bijlesmeester en wij nemen graag telefonisch contact met jou op! Wonen jullie in België? Ook daar geven wij bijles aan huis!

https://debijlesmeester.nl
3eGolf.nl