3EGolf
Image default
Financieel

Investeren in cryptomunten

Investeren in cryptomunten

Je kunt er niet om heen iedereen heeft het erover… cryptomunten. Heb je al wat geld geïnvesteerd of ben je van plan dit te gaan doen? Lees dan verder, in dit artikel lees je waar je op moet letten bij het investeren in crypto.

Crypto kopen

Als je net als veel mensen wilt investeren in crypto dan zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Want hoe bepaal je wat de beste crypto is en in welke crypto kun je het beste investeren? Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk winst behalen maar door de vele crypto die je kunt kopen is het moeilijk te bepalen met welke cryptomunten dit het snelst gaat.

Als je helemaal nieuw bent in de crypto wereld dan zijn er veel obstakels die je moet nemen om tot een goed rendement te komen. Allereerst is het belangrijk dat je kennis opdoet over cryptocurrency. Lees boeken, volg crypto experts op Twitter en volg een goede crypto cursus. In een crypto cursus komen alle facetten over het handelen in crypto aan de orde. Een goede cursus heb ik zelf gevonden na het lezen van een Crypto Masterclass review waarna ik deze cursus ben gaan volgen. 

Crypto broker

Je leert er waar je op moet letten bij het kopen van crypto maar ook wat de beste crypto broker is en hoe je kunt bepalen wat het rendement van een crypto is op de lange termijn. Zo kwam ik erachter dat Bitvavo de beste en goedkoopste crypto broker van Nederland is. Na de Bitvavo review gelezen te hebben heb ik een account aangemaakt waar ik ook nog eens een bonus voor ontving waardoor ik over de eerste 1000 euro geen handelskosten hoefde te betalen. 

Doordat ik een crypto cursus heb gevolgd heb ik inmiddels veel meer geld verdiend maar ook veel geld bespaard. Ik investeer nu niet in crypto die bijvoorbaat al kansloos zijn. Ik weet de goede van de slechte munten te onderscheiden en ik heb ook veel meer plezier in het investeren. De kosten van de cursus had ik er dus in korte tijd al weer uit.

Blijf wel altijd alert want ook met het investeren in crypto kun je geld verliezen. Er zit dus altijd een risico aan, handel alleen met geld wat je kunt missen.

https://www.slimlerenbeleggen.nl/
3eGolf.nl