3EGolf
Image default
Electronica en Computers

Je telefoon in het huishouden!

We gebruiken onze telefoon tegenwoordig non-stop. Om door social media te scrollen, om de leukste foto’s te maken en om je vrienden en familie te bereiken. Maar wist je dat je telefoon ook een hele handige tool is in bijvoorbeeld de keuken? Of op je thuiskantoor? In deze blog vertellen wij een paar ‘günstige Handy zubehör’ die je kunt toepassen in het huishouden!

Agenda

Weg met die eeuwenoude papieren agenda! Tegenwoordig kun je al je afspraken digitaal plannen. Het is extreem makkelijk in gebruik. Wanneer je een evenement hebt gepland, krijg je een aantal dagen en een aantal uur voordat het plaatsvindt een melding op je telefoon. Ook kun je makkelijk je agenda via de mail delen met andere betrokken partijen. Geen geknoei meer met doorkrassen van agendapunten of wijzigingen. Met één knop op je telefoon kun je het agendapunt makkelijk wijzigen of verwijderen. Door gebruik te maken van een digitale agenda houd je ook nog eens je bureau schoon, geen rondslingerende briefjes met data meer.

In de keuken

Op elke telefoon zit tegenwoordig een timer- of stopwatchfunctie. Dit is bijvoorbeeld handig in de keuken. Je kunt een telefoon als kookwekker gebruiken wanneer je rijst of pasta kookt. Wanneer je handen vies zijn in de keuken hoef je maar je telefoon te roepen. ‘Hé Siri, zet een timer over tien minuten’. Handiger wordt het niet, toch?

Alle kosten op één apparaat

Bij elk abonnement dat je hebt lopen, is wel een app voor te downloaden. Zo heb je gemakkelijk alle kosten op één apparaat staan. Iedere energieleverancier heeft een app waar je makkelijk kunt zien wat je verbruikt en wat je kosten zijn. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld je pakketdiensten, bankzaken, maar je ziet bijvoorbeeld ook je verbruik van je lampen wanneer je bijvoorbeeld Philips Hue in huis hebt. Dit zijn smartlampen die te verbinden zijn met je telefoon.

3eGolf.nl