3EGolf
Image default
Woningen

je veiligheid garandeer je door veilige deurcilinders van M&C

Laat je binnenkort je deurcilinder vervangen? Kies dan meteen voor veilige deurcilinders. M&C is gespecialiseerd in het maken van veilige deurcilinders van hoge kwaliteit. Geef inbrekers geen kans en kies voor deurcilinders met extra beveiliging.

Waarom zou je kiezen voor veilige deurcilinders

Je hebt vast wel al eens gehoord van een inbraak die plaatsvond in je stad, misschien zelfs in je straat? De kans dat inbrekers bij jou inbreken is dus zeker niet onbestaande, maar wat doe je eraan? Een eenvoudige manier om inbrekers uit je huis te houden is door ervoor te zorgen dat je woonst over beveiligde deurcilinders beschikt.

De meest voorkomende manieren waarop inbrekers het huis binnenbreken is door de deurcilinder te breken of door te kerntrekken. Met een beveiligde deurcilinder kan je dit dus voorkomen. Dit is de voordeligste en makkelijkste oplossing. Kerntrekken kan namelijk ook tegengehouden worden door je oorspronkelijke deurbeslag te veranderen, maar dat kost je al gauw een hoop geld. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Deurcilinder vervangen

Je deurcilinder vervangen is zeker niet moeilijk. De eerste stap is het uitkiezen van de juiste cilinder. De SKG 3* deurcilinders met een gehard stalen brug van M&C Condor zijn echte aanraders. Deze deurcilinders hebben namelijk naast de kerntrekbeveiliging ook een gehard stalen brug om je zo ook te beschermen tegen het breken van de cilinder. Moest je toch niet tevreden zijn over de keuze die je gemaakt hebt, dan kan je de deurcilinder binnen de 30 dagen nog terugsturen! Als je echt niet goed weet hoe je het best een deurcilinder vervangt dan kan je terecht op de officiële site van M&C. Daar staat piekfijn uitgelegd hoe je dat snel en makkelijk kan doen. Daarnaast kan je ook altijd vragen stellen aan de experts.

Wat maakt van M&C de beste keuze?

Er zijn vast wel nog aanbieders van veilige deurcilinders, maar met M&C Condor zal je zeker niet teleurgesteld zijn! M&C staat altijd paraat om je advies te geven en helpt je maar al te graag waar nodig. Al de deurcilinders van M&C bezitten het Politie Keurmerk Veilig Wonen en worden dus geleverd met een certificaat. Daarnaast zorgt M&C altijd voor de beste kwaliteit, en dit aan scherpe prijzen. Op je deurcilinders zal je ook niet lang moeten wachten, want je bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden. Kies nu voor veiligheid en slaap terug op beide oren!

https://mr-beveiliging.nl/product-category/hang-en-sluitwerk/deurcilinders/
3eGolf.nl