3EGolf
Image default
Media

Veel instagram volgers zorgen voor een sterk profiel

Instagram, het wordt steeds populairder en binnenkort de grootste social media speler op de markt. Veel mensen gebruiken het om in contact te blijven met mensen of om hun verhaal te delen met de rest van de wereld. Zijnde het avonturen of klusjes die we tijdens onze hobby uren voltooid hebben. We willen opgemerkt worden en feedback krijgen op datgene waar we ons hart op storten. We willen zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken maar het is niet altijd even gemakkelijk om je profiel van de grond krijgen op Instagram.

Profiel sterker maken

We gaan samen eens kijken naar hoe jij je profiel sterker kan maken zodat meer mensen je gaan volgen op Instagram. Eerst en vooral moet je zorgen dat jouw profiel duidelijk en opvallend is. We gaan dit doen door klaar en duidelijk te vermelden wie je bent en waarom je het waard bent om te volgen. Probeer zo specifiek en concreet mogelijk te zijn, mensen moeten in één blik weten waar jouw profiel op Instagram voor staat. Zijnde het sport, coaching of afslanken. Laat duidelijk zien dat je karakter uitstraalt en je content leuk is om te bekijken. Enthousiasme is hier één van de key ingrediënten uiteraard. Instagram heeft duizende mensen die gezien willen worden, hierin opvallen is een serieuze opdracht.

Duidelijke content

Een leuk profiel hebben met duidelijke content en goede posts is één ding. Het promoten is een ander. Het is belangrijk dat je zo actief mogelijk bent, zowel met posts plaatsen als zaken op je verhaal posten. Post minstens 1x per dag en zorg ervoor dat je zichtbaar wordt. Mensen die je vaker zien terugkomen gaan dan ook meer opletten wat je te zeggen hebt. Zorg er dan ook voor dat je inhoudelijke zaken deelt, iets wat mensen prikkelt naar meer. Dit kan door tips te geven of jouw ervaringen te delen. Laat zien dat je een nieuwe post hebt in je verhaal en verwijs hiernaar. Zorg dat mensen gaan zoeken naar meer.

Hoe zit het met de hashtags

We hebben het net over content en frequentie gehad, maar wat nu met die hashtags. Mensen denken dat je zoveel mogelijk hashtags moet plaatsen op zoveel mogelijk vlakken om zichtbaar te zijn. Niets is minder waar. Het belangrijkste aan hashtags is de juiste doelgroep zoeken, de mensen die je wil bereiken. Ga hier specifiek te werk, wie wil jij dat je content ziet. Je wil op één gebied uitblinken, ga dan niet vissen op 30 verschillende plaatsen, want je verdwijnt in een alsmaar groeiende zee van content. Maak buiten hashtags ook gebruik van links en verwijzingen, laat mensen je taggen en tag zaken die te maken hebben met jouw interesse. 

 

Instagram volgers kopen

Uiteindelijk wil je dat veel mensen je gaan volgen wat dat maakt je profiel sterk. Instagram volgers kopen is hiervoor vaak de oplossing. Met veel volgers op je profiel zul je er ook veel volgers bijkrijgen. Op een natuurlijke manier volgers verkrijgen is natuurlijk een optie, maar kost vaak veel tijd, en daar wil je niet op wachten. Volgers kopen is dus de truc. Volgers kopen kan bij https://www.likes-kopen.nl/

 

3eGolf.nl