3EGolf
Image default
Zakelijk

Kabelmanagement op kantoor

Herkent u dat? Een wirwar van kabels onder uw bureau? Tegenwoordig probeert iedereen zoveel mogelijk draadloos te werken maar toch zijn er nog steeds genoeg kabels die onder ons bureau liggen. De bedrading van de muis, desktop, monitor, opladers, verlengsnoeren en tegenwoordig wordt het kantoor ook gebruikt als oplaadpunt van al onze devices zoals de smartphone en tablet.

Door onze huidige manier van werken waarin de pen en kladblok verledentijd zijn en bijna alles digitaal gaat, zijn kabels ondenkbaar geworden op onze werkplek. Echter veroorzaakt dit regelmatig gevaarlijke situaties door de losliggende bedrading en door stekkerdozen die gekoppeld zijn aan andere stekkerdozen ontstaat er brandgevaar.

Kabelmanagement toepassen onder uw bureau creëert rust op de werkplek. Ook is het veiliger voor het personeel. Kabelmanagement is het nauwkeurig wegwerken van de kabels rondom de werkplek wat voor een veilige en rustige werkomgeving zorgt.

Wat zijn de voordelen van kabelmanagement?

  • Wanneer de schoonmaker de werkplekken schoonmaakt kan hij of zij beter onder het bureau schoonmaken.
  • Wanneer een werkplek wordt verhuisd naar bijvoorbeeld een andere afdeling, kan dit efficiënter gebeuren.
  • De werkplekgebruiker heeft meer bewegingsvrijheid.
  • Een nette werkplek zorgt voor een rustige uitstraling waardoor uw personeel efficiënter gaat werken.

Kabelmanagement, hoe werkt het?

Wij van Human Office zijn expert op het gebied van kabelmanagement. Voordat wij beginnen met het managen van uw kabels wordt eerst de situatie op kantoor helemaal in kaart gebracht. Om welke werkplakken gaat het en hoeveel kabels heeft een werkplek? Welke stroomvoorzieningen zijn er nodig? Hoelang gaan de kabels nog mee? Is de werkplek verstelbaar in hoogte? Wij vinden dat ieder kantoor uniek is en daarom is kantoor kabelmanagement meer dan alleen het wegwerken van kabels.

Het in kaart brengen van de situatie doen onze specialisten samen met u op kantoor. Wij vinden het belangrijk om dit te doen met meerdere collega’s, zij moeten er immers werken en daarom is hun mening uiterst belangrijk.

Door een nauwkeurige schets van de huidige situatie weten we ook wat uw wensen en behoeften zijn. Hierdoor komen we er achter welke middelen er nodig zijn voor uw kantoor. Kabelmanagement producten zoals kabelgoten en kabelclips zijn belangrijk om alles netjes achter de plinten en onder de bureaus weg te werken.

Wij vinden dat ieder mens anders is en dus is iedere welkplek uniek. Een zorgvuldige analyse van de huidige werkplek waarin we uw wensen en behoeftes in meenemen is dus essentieel.  

Bent u benieuwd wat Human Office nog meer voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en één van onze specialisten komt graag bij u langs voor advies op maat

https://www.humanoffice.nl/producten/Cablemanagement
3eGolf.nl