3EGolf
Image default
Dienstverlening

Kies voor inpakgemak met een omsnoeringsmachine

Wilt u te verzenden pakketten gemakkelijk en snel klaarmaken voor de vervoerder, schaf dan een omsnoeringsmachine aan. Met zo’n machine voorziet u uw dozen van een stevige band. Deze voorkomt dat de doos gemakkelijk open kan gaan tijdens transport. Houd er daarbij rekening mee dat er met pakketten vaak niet heel voorzichtig wordt omgegaan. Ook kan een pakket enkele dagen onderweg zijn, bijvoorbeeld bij verzending naar het buitenland. Als u geen klachten wilt krijgen van de ontvanger over een beschadigde levering dan is het zaak om uw zendingen degelijk te verpakken. Een stevige doos en een omsnoering zijn dan prima maatregelen.

Simpel en snel een extra zekerheid aanbrengen

U kunt een doos die verstuurd moet worden uiteraard dichtplakken met stevig tape. Maar als u extra zekerheid wilt dan gebruikt u een omsnoeringsmachine. Hiermee brengt u snel een stevige band aan. Deze wordt direct vast gelast en u kunt zelf instellen hoe strak de band getrokken moet worden. De meeste omsnoeringsmachines kunnen overweg met verschillende maten band. U kunt hierin dus zelf een keuze maken. De klant kan het pakket eenvoudig openen door de band door te knippen. De kans op schade aan de inhoud van het pakket wordt zo tot een minimum beperkt.

De scherpste prijs voor deze handige verpakkingsoplossing

Wilt u een omsnoeringsmachine aanschaffen? Dan wilt u daar natuurlijk een aantrekkelijke prijs voor betalen. Bekijk daarom het aanbod van Fixpack Verpakkingstechniek. Zij bieden in hun assortiment verschillende omsnoeringsmachines van verschillende merken aan. U kunt ook een verzoek om een proefplaatsing sturen. Een medewerker komt het apparaat dan bij u installeren en demonstreren. U kunt het vervolgens een week lang uitproberen. Pas daarna beslist u over definitieve aanschaf. Na aankoop kunt u bovendien rekenen op deskundige hulp van de eigen technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek. Bij dit bedrijf kunt u uiteraard ook rollen met band bestellen en allerlei andere producten voor efficiënt verpakken van goederen.

3eGolf.nl