3EGolf
Image default
Bedrijven

Kies voor van Meel Service voor de beste Transport

Van Meel Service voor al uw transport

Dit transportbedrijf in Roosendaal van Meelservice heeft jarenlange ervaring in het transporteren van goederen zowel groot als klein. Naast transport wordt ook voor opslag en overslag gezorgd. De kwaliteit bij van Meel Service is zeer hoog. Het bedrijf streeft naar 120% klanttevredenheid. Zendingen zijn volgens een eigen volgsysteem volgbaar. Van Meel Service is tevens zeer flexibel. Indien aantallen, data of tijden bijvoorbeeld moeten worden aangepast op korte termijn is dat geen probleem. Ook biedt van Meel spoedritten. Distributieritten zijn zeer snel en effectief, goederen worden meestal de dag van verzending al geleverd. Naast dagdiensten wordt er ook S’nachts gereden en wordt alles netjes op afspraak ingepland.

Transport in Roosendaal

Dit bedrijf biedt een verscheidenheid aan diensen aan op het gebied van logistiek in Roosendaal. Hierbij kunt u onder andere denken aan koeriersdiensten, chauffeursdiensten, logistieke diensten, distributievervoer, transport, nachtvervoer, opslag en overslag diensten. Van Meel levert pakketjes als koerier voor scherpe tarieven en zeer snel af. De kosten zijn verschillend. Uiteraard zijn grotere zwaardere zendingen duurder dan kleine compacte pakketjes. De logistieke service bij Van Meel is tevens ook voor een goede prijs kwaliteit verhouding in te plannen. Logistieke goederen worden veilig vervoerd en afgeleverd. Ook hier is de prijs afhankelijk van de aantallen. Naast nationaal bezorgt van Meel ook internationaal. Veel vakmensen bij Van Meel hebben bekwame ervaring met lange ritten naar andere EU landen. Van Meel beschikt over een goed Track en Trace systeem waarbij pakketjes altijd zijn te traceren.

Transport in Breda

Op het gebied van transport in Breda levert het bedrijf dezelfde diensten als in Roosendaal. Naast alle soorten van transport wordt er ook opslag geregeld. In een ruime loods worden al uw pakketten op pallets opgeslagen. Handig voor webshops maar ook voor fysieke bedrijven die een overschot aan voorraad hebben bijvoorbeeld. De pakketten worden opgeslagen op het depot en kan tevens als hub worden gebruikt om pakketten gezamenlijk zo snel mogelijk van A naar B te transporteren.

https://www.vanmeelservice.nl/
3eGolf.nl