3EGolf
Image default
Bedrijven

Puppycursus in Heerhugowaard

Wil jij op puppycursus in Heerhugowaard of omgeving met je pup? Dan raad ik Hondenschool LeerSamen absoluut aan! Samen met mijn pup Flex heb ik een hier puppycursus vanuit Alkmaar gevolgd en dat ging super. Flex luistert ontzettend goed en dat heb ik zeker te danken aan deze hondenschool in Heerhugowaard. Ze trainen zowel buiten als binnen (bij slecht weer), dus de cursus kan altijd doorgaan.

Voordelen hondenschool Heerhugowaard

Voor het gemak heb ik even alle voordelen die ik daadwerkelijk zo ervaren heb bij deze hondenschool in Heerhugowaard voor je op een rij gezet. Zo kun jij goed een keuze maken of deze puppycursus vanuit Alkmaar het waard is voor jou!

  • Kleine groepen met maximaal 5 honden per groep;
  • Veel persoonlijke aandacht;
  • De mogelijkheid om binnen te trainen;
  • 7 dagen per week is er les (overdag én ’s avonds), dus je kunt lessen inplannen die jou echt uitkomen;
  • De lessen zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten voor goed en diervriendelijk je hond trainen;
  • De training is leuk en echt heel hond vriendelijk, want er wordt beloningsgericht getraind.

Kortom, je kunt bij Hondenschool LeerSamen zeer prettig je pup trainen. Ze gaan hier uit van trainen met zo min mogelijk druk door vooral te richten op het belonen van positief gedrag. Dwang of fysieke correctie zijn dan ook niet aan de orde. Klinkt dit als iets wat bij jou past en hoe jij jouw hond wil opvoeden? Schrijf je dan direct in

Hoe gaat de puppycursus?

Je kunt al starten met puppycursus in Heerhugowaard als je pup 7 weken is. Elke week heb je de mogelijkheid om in te stromen, dus je kunt echt starten wanneer jij dat wilt, er is geen wachtrij! Tijdens de cursus kan je hond als het ware punten verdienen en zo de cursus op zijn of haar eigen tempo doorlopen door punten te scoren op verschillende onderdelen. Ook de connectie tussen begeleider en puppy komt aan bod en dat heb ik zeker als prettig ervaren. Zo leer je het best je hond begrijpen en kun je goed inspelen op ongewenst gedrag.

Meer informatie?

Wil jij nou meer weten over de kosten en duur van de puppycursus in Alkmaar en Heerhugowaard? Dan kun je het beste even de website van Hondenschool LeerSamen bekijken. Hier vind je sowieso een hoop informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

https://www.hondenschoolleersamen.com/
3eGolf.nl