3EGolf
Image default
Bedrijven

Positief denken: leren & doen!

Wil jij positiever in het leven leren staan en als vanzelf positief denken? Als jij het herkend om gauw in een negatieve spiraal te zitten, altijd uit te gaan van het slechtste en erop rekent dat iedereen om je heen vaak alles behalve goede bedoelingen heeft, dan kan dat een vervelende invloed op je gemoedstoestand hebben. Wil jij dit doorbreken en graag positief denken in plaats van negatief? Met MooierMens.app kun je dat leren.

Wat is MooierMens.app?

MooierMens.app is een innovatieve applicatie die mensen middels leuke, praktische opdrachten helpt om positief te denken en daarmee dus positiever in het leven te staan. Misschien sta jij al redelijk positief in het leven, maar dan kan MooierMens.app je helpen om dit nog bewuster te doen. Hierdoor zul je meer genieten van de kleine dingen in het leven en hier zelfs wat vaker – bewust of onbewust – bij stilstaan. Je zult merken dat je via Interactief MicroLeren (IML) meer zicht krijgt in hoe je nu denkt en hoe je door dit positief te veranderen een ‘Mooier Mens’ wordt.

De app gaat je helpen om niet alleen positief te denken, maar zal ook positief gedrag stimuleren. Dit gaat beetje bij beetje en er staan kleine modules en stappenplannen klaar, waardoor jij concreet kunt werken aan jezelf en positief gedrag zal (leren) vertonen.

Hoe werkt het?

MooierMens.app is opgedeeld in de volgende drie onderdelen:

  • Evidence based
  • Praktisch
  • Motiverend

Binnen elk onderdelen vind je opdrachten en meer informatie die je helpen jezelf beter te leren kennen en je eigen gedachten en gedrag positief te beïnvloeden en om te vormen waar gewenst. Voor het ontwikkelen van positief gedrag kun je kijken naar jouw persoonlijke deugden. Deugden zijn als het ware een soort eigenschappen, zoals ‘in de bres springen voor een vriend’ en ‘goed gezelschap zijn voor anderen’. Je gaat ontdekken wat voor jou belangrijk is en hoe je kunt werken aan deugden waar je meer aandacht aan wilt besteden.

MooierMens.app en zakelijk leiderschap

Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk gebied kan MooierMens.app een mooi middel zijn om aan jezelf te werken. Zo wordt deze app ook al veel zakelijk ingezet om medewerkers te stimuleren. Het programma ‘Persoonlijk leiderschap’ helpt om compliance management te realiseren in een organisatie. Meer hierover lees je op de website van MooierMens.app op de pagina zakelijk.

Wil jij werken aan jezelf?

Sta jij open voor persoonlijke groei en wil je dat vooral lekker in je eigen tijd doen, wanneer jou dat uitkomt? Dan is MooierMens.app ideaal voor jou. Bekijk gerust de website en meld je gratis aan!* Het is ontzettend inspirerend om via deugden te ontdekken hoe jij van jezelf een mooier mens kunt maken en/of hoe je zakelijk aan compliance management kunt werken. Wat jouw doel ook is, deze app zal je altijd vooruit helpen!

https://www.mooiermens.app/
3eGolf.nl