3EGolf
Image default
Bedrijven

Kinderopvang in Zwolle

Zoek jij een kinderopvang in Zwolle waar jouw kind zorgeloos lekker kan spelen en leren? Een veilige en warme omgeving waar jouw kind kan opgroeien met kindjes van zijn of haar eigen leeftijd? Dat kan in Zwolle bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen. Ieder kind is welkom bij deze kinderopvang in Zwolle. Je bent welkom om te komen kijken of deze kinderopvang op rustig gelegen locaties wat is voor jouw kindje.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Bij De 7 Dwergen staan persoonlijke ontwikkeling en met een grote glimlach aankomen en vertrekken bij de kinderopvang centraal. Op deze kinderopvang in Zwolle krijgen kinderen een goede start in een vertrouwde omgeving. Kinderen zijn hier blij en er gebeurd elke dag iets leuks. Er is genoeg vermaak en ondertussen leert jouw kind op spelende wijs. Omgaan met andere kindjes, samen spelen en delen, motoriek wordt uitgedaagd en het inzichtelijk vermogen. Allemaal op een speelse wijze, zodat jouw kind de hele dag door plezier heeft!

Op iedere locatie van De 7 Dwergen mag je rekenen op:

  • Ruime opvangtijden;
  • Flexibele opvang;
  • Laagste prijs in Zwolle;
  • 4 ogen principe;
  • Maatwerk voor jouw kind;
  • Meerdere locaties in Stadshagen en Holtenbroek.

Ook vanuit Zwolle-Zuid is jouw kind van harte welkom bij deze kinderopvang in Zwolle. Dit KDV is een plek waar kinderen met plezier kunnen spelen en leren en waar professionele begeleiding elke dag vol passie aanwezig is voor de kinderen.

Kom kennismaken met De 7 Dwergen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar De 7 Dwergen als kinderopvang of KDV voor uw zoon of dochter? De 7 Dwergen beschikt over drie locaties in Zwolle, waaronder op twee locaties een fijne kinderopvang in Stadshagen. Bekijk gerust meer informatie op de website en neem contact op als je graag eens samen komt kijken op de kinderopvang. Je bent van harte welkom op de locatie ‘Sterrenkroos’ of ‘Zwaardvegersstraat’ in Stadshagen.

https://www.de-7-dwergen.nl/
3eGolf.nl