3EGolf
Image default
Zakelijk

Koelwerkbank 4 deurs kopen? Deze opties heb je!

Een koelwerkbank is onmisbaar in iedere horecagelegenheid, maar het kan zijn dat je nog geen goed beeld hebt van wat een koelwerkbank is. Een koelwerkbank is feitelijk een koeling en werkbank in één. Je hebt een blok waaraan je kunt staan en je kunt je eten klaarmaken en schoonmaken op het werkblad. Op de kniehoogte zitten deuren of lades met toegang tot het koelgedeelte. Hier kun je eten koel in bewaren. Zo simpel is het! Ben je van plan om een koelwerkbank te kopen en wil je weten welke opties je hebt wanneer je op zoek bent naar de koelwerkbank 4 deurs? Lees dan snel verder!

Koelwerkbank 4 deurs voor vast of op zwenkwielen

In de keuken kun je heel eenvoudig de koelwerkbank 4 deurs plaatsen, maar je staat wel voor de keuze of je kiest voor een vast model of voor een exemplaar op zwenkwielen. Een exemplaar op zwenkwielen zorgt ervoor dat je iets mobieler bent. Soms is een andere opstelling in de keuken wenselijk en dan is het prettig als je de koelwerkbank kunt verplaatsen. Dan is het ook zeker gewenst om een model op stevige zwenkwielen aan te schaffen. Je kunt natuurlijk ook voor het vaste model kiezen als mobiliteit niet aan de orde is.

Koelwerkbank 4 deurs met spoelbak

Wil je een koelwerkbank 4 deurs met spoelbak? Dat is mogelijk, maar dan is de koelwerkbank wel breder. Je moet namelijk wel de ruimte hebben om een spoelbak te kunnen plaatsen. Doorgaans zit de spoelbak in het midden en zowel links als rechts vind je twee deur met toegang tot het koelgedeelte. Een groot voordeel is dat je op de werkbank eten kunt voorbereiden en schoonmaken. Bijvoorbeeld als je sla of andere groenten moet afspoelen. Je hebt alles binnen handbereik! Zowel de versproducten in de koeling, je keukengereedschappen in de lade en natuurlijk de werkruimte om je werk te kunnen doen.

Koelwerkbank met glazen deuren

Een koelwerkbank 4 deurs kun je eventueel met doorzichtige glazen deuren bestellen dat heeft een voordeel. Je kunt namelijk zien wat er in de koeling ligt zonder dat je een deur hoeft te openen. Dus je verbruikt ook minder energie. Als je iedere keer een deur moet openen om te kijken wat er in ligt, moet de motor ook meer zijn werk doen om de ruimte koel te houden. Zeker bij een hoog verloop in personeel of als je met verschillende teams werkt is het handig om met glazen deuren te werken. Heb je een vast team? Die weten op den duur wel wat er wel of niet in de koeling ligt.

Vaste afmetingen

Koelwerkbanken hebben vaste afmetingen en afhankelijk van hoeveel werkruimte je wilt hebben en hoeveel koelruimte je nodig hebt kun je kiezen voor een koelwerkbank met lades. Een koelwerkbank 4 deurs kan zowel in breedte als de diepte verschillen in afmetingen. Ben je op zoek naar een specifieke maat? Dan kun je het beste contact opnemen met het verkooppunt om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn wel mogelijkheden om koelwerkbanken op maat te laten maken.

3eGolf.nl