3EGolf
Image default
Huishoudelijk

Zoek je duurzame stofdoeken om online te kopen?

Er zijn heel veel verschillende merken van stofdoeken die je online kan kopen. Maar wanneer je er duurzame en veilige zoekt die je op meerdere manieren kan gebruiken, dan moet je zeker eens kijken bij Super Shine. Dit merk maakt duurzame vaatdoekjes die ieder oppervlak brandschoon achterlaten. En dat allemaal zonder schoonmaakproduct! Lees snel verder om te ontdekken hoe ze dit doen.

Stofdoeken en vaatdoekjes die goed zijn voor het milieu en je portemonnee

Deze krak in schoonmaakmaterialen heeft een schoonmaakdoek ontwikkeld van ultra-absorberende microvezel. Je kan de stofdoeken gebruiken om elk oppervlak krakend net en streepvrij te maken. De vaatdoekjes gebruik je overal in de keuken, de badkamer, de vloeren, de ramen en nog veel meer. Ze verkopen zelfs een miniformaat om je bril mee te poetsen! De stofdoeken die je hier kan kopen, gebruik je honderden keren opnieuw. Wanneer ze vuil zijn, stop je ze in de wasmachine op 60 graden om alle bacteriën te doden en weer hygiënisch verder te gaan. Dat is goed voor het milieu. Doordat alle vaatdoekjes van dezelfde stof zijn gemaakt, kunnen ze bovendien de prijs heel erg zacht houden. Je kan ook pakketten kopen met verschillende groottes van stofdoeken in. Deze pakketten hebben een speciale, lagere prijs dan wanneer je elk item apart aankoopt. Dat is goed voor je portemonnee! En daar stoppen de kostenbesparingen van deze producent niet. Dankzij de unieke microvezel heb je zelfs geen schoonmaakproduct nodig, je hebt enkel warm water nodig om de vaatdoekjes nat te maken.

Bespaar met deze poetsmiddelen

Dankzij de schoonmaakdoeken van deze producent kan je je hele huis op een korte tijd helemaal schoon maken. Je gebruikt de doeken van de lamellen tot de vloeren. De schoonmaakdoeken kunnen droog gebruikt worden als stofdoek of nat om te poetsen. Bekijk op supershineonline.nl hun volledige aanbod en bestel via hun webshop.

3eGolf.nl