3EGolf
Image default
Electronica en Computers

Laptophoezen

Meer mensen dan ooit tevoren werken, communiceren en surfen onderweg op internet, wat betekent dat velen van ons onze laptops elke dag bij zich dragen.

Wanneer je je een weg baant door het woon-werkverkeer in de ochtend, naar een vergadering rent of zelfs je een weg baant door de drukke gangen op school, hogeschool of universiteit, is het gemakkelijk te zien hoe je laptop gemakkelijk beschadigd kan raken.

Om stoten, krassen en scheuren te voorkomen, waarom niet investeren in een laptophoes? Ons uitgebreide assortiment laptophoezen omvat een breed scala aan kleuren, ontwerpen en prints en is perfect uitgerust om te voldoen aan de eisen die het dagelijks gebruik met zich meebrengt.

Ons gevarieerde assortiment bestaat uit Sleevy laptophoezen en laptoptassen, alle grote merken waarop u kunt vertrouwen om ervoor te zorgen dat uw laptop een optimale gewatteerde bescherming krijgt en de schade veroorzaakt door onbedoelde stoten en stoten wordt geminimaliseerd.

Kijk ook eens naar ons brede assortiment computeraccessoires die je thuis of onderweg kunt gebruiken met je laptop aan.

Laptops zijn ontworpen om u te vergezellen op uw reizen, dus het is logisch om ervoor te zorgen dat uw gewaardeerde draagbare computergenoot passend gekleed is voor de reis. Gewoon je laptop in je tas stoppen en er het beste van hopen, helpt niet – een onbeschermde laptop is altijd kwetsbaar voor stoten, stoten en krassen.

Hoe voorzichtig we ook zijn, we ontkomen er niet aan dat onze laptops beschermd moeten worden als we onderweg zijn. Gelukkig is het vrij eenvoudig om je laptop te beschermen tegen de gevaren van een mobiele levensstijl. Schuif uw apparaat eenvoudig in een slanke, lichtgewicht laptophoes en ontspan.

Onze collectie laptophoezen heeft ontwerpen die bij elke laptop en elke laptopbezitter passen. Kies uit een breed scala aan maten, waaronder 11,6 t/m en 17,3 inch laptophoezen en stijlen. Of je nu kiest voor verfijnd understatement of gedurfde, kleurrijke graphics, je vindt een hoes die bij je stijl past.

Hoe belangrijk esthetiek ook mag zijn, laptophoezen zijn natuurlijk in de eerste plaats ontworpen om te beschermen. U zult merken dat ons assortiment een reeks ontwerpen omvat die beschermende materialen gebruiken om uw laptop tegen de elementen te beschermen. Het merk Sleevy biedt een keuze uit stevige neopreen hoezen en er zijn tal van waterdichte laptophoezen die geen datalek veroorzaken als je in een stortbui terechtkomt.

3eGolf.nl